4 знака, че във връзката ви няма любов

25574
4 знака, че във връзката ви няма любов
Снимка: iStock/Guliver

Много често сме във връзки, в които няма любов, няма бъдеще, но по някакъв начин се чувстваме добре и спокойни в тях. Това спокойствие обаче е лъжливо и не бива да допускаме дълго да сме с човек, с който не се обичаме истински. Ето кои са знаците, по които да разберете, че любовта ви не е истинска:

1. Нищо не се случва – буквално сте гаджета с години, не предприемате никакви стъпки и всеки си стои тихо на мястото, без да подхваща тази важна тема. Връзки, в които няма брак, няма деца и с години стоят на едно място, са връзки, в които любовта определено може да се сложи под съмнение. Не оставяйте времето да си минава, защото животът е твърде кратък. Намерете партньор, който ще иска всичко с вас и ще ви даде най-хубавото, което можете да искате от една връзка.

СЪВЕТ в любовта за всяка от 12-те зодии

Всяка зодия има нужда от съвет в любовта, за да бъде щастлива и по-лесно да ѝ се получават нещата в личен план. Понякога не осъзнаваме ...

2. Не правите нищо кой знае какво заедно – времето, което двойките прекарват и по-точно начинът, по който го прекарват, е много показателен за това има или няма любов във връзката. Ако пътувате, ако ходите на театър, вечеряте в ресторанти, подарявате си преживявания и кратки уикенди за отдих, значи всичко е наред. Ако обаче всеки ден сте вкъщи пред телевизорите и не правите абсолютно нищо вълнуващо заедно, значи нещо не е наред.

3. Сексът е всичко, което имате – много двойки се оплакват от това, че сексът във връзката им липсва. Но тук случаят е друг! Ако сте във връзка и сексът е единственото, което ви крепи и има значение, значи не се обичате наистина, а по-скоро сте интимни партньори. Ако след като сте били заедно в леглото, магията изчезва и вече не ви е толкова важно да сте в една стая с този човек и да правите нещо заедно, може би няма истинска любов помежду ви.

4. Нямате общи планове и мечти – не правите планове за собствено жилище, не гледате в една посока, нямате общ бюджет и какво ли още не. Тези неща никак не са маловажни и винаги трябва да внимавате. Когато с един човек нямате общ път напред, как очаквате любовта ви е да истинска и да издържи на времето? Просто трябва да намерите човек, с който да споделяте едни и същи планове за бъдещето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com