4 знака, че във връзката ви няма любов

25546
4 знака, че във връзката ви няма любов
Снимка: iStock/Guliver

Много често сме във връзки, в които няма любов, няма бъдеще, но по някакъв начин се чувстваме добре и спокойни в тях. Това спокойствие обаче е лъжливо и не бива да допускаме дълго да сме с човек, с който не се обичаме истински. Ето кои са знаците, по които да разберете, че любовта ви не е истинска:

1. Нищо не се случва – буквално сте гаджета с години, не предприемате никакви стъпки и всеки си стои тихо на мястото, без да подхваща тази важна тема. Връзки, в които няма брак, няма деца и с години стоят на едно място, са връзки, в които любовта определено може да се сложи под съмнение. Не оставяйте времето да си минава, защото животът е твърде кратък. Намерете партньор, който ще иска всичко с вас и ще ви даде най-хубавото, което можете да искате от една връзка.

СЪВЕТ в любовта за всяка от 12-те зодии

Всяка зодия има нужда от съвет в любовта, за да бъде щастлива и по-лесно да ѝ се получават нещата в личен план. Понякога не осъзнаваме ...

2. Не правите нищо кой знае какво заедно – времето, което двойките прекарват и по-точно начинът, по който го прекарват, е много показателен за това има или няма любов във връзката. Ако пътувате, ако ходите на театър, вечеряте в ресторанти, подарявате си преживявания и кратки уикенди за отдих, значи всичко е наред. Ако обаче всеки ден сте вкъщи пред телевизорите и не правите абсолютно нищо вълнуващо заедно, значи нещо не е наред.

3. Сексът е всичко, което имате – много двойки се оплакват от това, че сексът във връзката им липсва. Но тук случаят е друг! Ако сте във връзка и сексът е единственото, което ви крепи и има значение, значи не се обичате наистина, а по-скоро сте интимни партньори. Ако след като сте били заедно в леглото, магията изчезва и вече не ви е толкова важно да сте в една стая с този човек и да правите нещо заедно, може би няма истинска любов помежду ви.

4. Нямате общи планове и мечти – не правите планове за собствено жилище, не гледате в една посока, нямате общ бюджет и какво ли още не. Тези неща никак не са маловажни и винаги трябва да внимавате. Когато с един човек нямате общ път напред, как очаквате любовта ви е да истинска и да издържи на времето? Просто трябва да намерите човек, с който да споделяте едни и същи планове за бъдещето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com