4 зодии, които винаги предпочитат филм пред книга

6856
4 зодии, които винаги предпочитат филм пред книга
Снимка: pixabay.com

Винаги е съществувал дебатът за това кое е по-добро - филми или книга? Вижте тези 4 зодии, които са доста ясни в позицията си по този въпрос и които определено биха предпочели да гледат филм пред четенето на книга.

Разбира се, четенето на книга е релаксиращо и терапевтично занимание. То ви пренася в различен свят и имате лукса да си представяте героите според вашата фантазия. Но обръщали ли сте внимание на цветното и бляскаво бягство, което предлагат филмите?

14 причини да четете всеки ден

Четенето не е това, което ви изглежда на пръв поглед. То не е скучно, пасивно, нито пък е безполезно. Докато четем, ние си седим удобно...

Докато гледате филм, вие се губите в света, показан на екрана. Харесвате действието, шума и тръпката, които съчетава гледането на филм. Така че, ако сте от хората, които всеки ден биха избрали да гледат филм, вместо да четат книга, тогава най-вероятно принадлежите към един от тези 4 зодии.

Рак

Раците са същества с фантазия, които предпочитат да гледат филм, вместо да четат книга. Това е така, защото те обичат да гледат нещо, което ще ги държи на крака и което ще задържа творческия им и въображаем ум.

Лъв

Лъвовете са енергични и креативни хора, които обичат да гледат филм и да наблюдават различни аспекти от него, започвайки от костюмите и декорите до песните. Те се вдъхновяват от филмите и обичат цвета и жизнеността, свързани с тях.

Пандемията удари и по книгата, спадът в продажбите е 30% за 2020г.

30% е спадът в продажбите на книги през 2020 година, показва проучване на Асоциация „Българска книга”, като книгоиздатели и...

Везни

Тъй като четенето е самотна задача, а Везните са твърде социални същества, те ще предпочетат да планират забавна филмова вечер с приятелите си и да приготвят пресни пуканки, за да се забавляват с тях, вместо да четат книга сами.

Стрелец

Стрелците са твърде нетърпеливи да четат книга. Вместо да четат книга всеки ден и търпеливо да чакат, за да разберат какво ще се случи по-нататък, те определено биха предпочели да гледат супер трилър удобно на дивана.

Факт е, че остана не малка бройка зодиакални знаци, които не са сред почитателите на филмите. Все пак, невероятно е усещането да разлистиш нова книга, да вдишаш уханието на хартия, да се настаниш удобно в креслото или на мелия диван и да се потопиш в един нов и непознат свят и да забравиш всичко, което те заобикаля. Сигурно мнозина ще се припознаят в това описание и ще побързат да повторят усещането. Е, успех!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com