5 брутални истини за жените Козирози

4331
5 брутални истини за жените Козирози
Снимка: Pexels

Нека видим какви са тайните на всички дами от зодия Козирог. Споделяме с вас една интересна статия по темата, в която представителка на зодията прави пълни самопризнания: 

1. Ние сме ориентирани към целите.

Козирозите държат очите ни върху наградата. Имаме планове и мечти и стремеж да ги сбъднем. Плюс това сме склонни да харесваме компания, така че ако можете да се придържате към изплащането, ще бъдете добре възнаградени. Добрата новина? Ние сме неумолими в преследването на това, което искаме, и ако сте в този списък, ще го знаете.

2. Имаме високи стандарти.

Не говоря за тропически ваканции и големи диаманти - макар и да, някои от нас харесват неща - но е важно партньорите ни да имат почтеност, постижения и да живеят добър живот, колкото и ние. Независимо от размера на вашата заплата, каквото и да е вашето (интелигентно, амбициозно, готино) нещо, ние също искаме да го правите. Имаме нужда от нещо интересно, за да поговорим с вас, когато най-накрая спрем да работим.

3. Работим като луди.

Говорейки за работа, това е някаква мания на Козирог. Вината за знака на Земята се нуждае от стабилност или че сме родени през зимата, когато е малко предизвикателство да оцелеем, но Козирозите са сред най-трудните работници на зодиака. Когато е време повечето нормални хора да се изключат, може би просто започваме или сме подпалени от нова идея. Знаем, че това е забавяне, но хората, които ни обичат най-добре, уважават трудолюбивата ни природа и ни помагат да си спомним да играем също. Знаем, че се нуждаем, просто не винаги ни пука - или знаем как да спрем.

4. Ние сме честни винаги

Една от предимствата на срещите с Козирог е, че обикновено винаги ще чувате истината. Едно от предизвикателствата при запознанството с Козирог? Същото. Колкото и да искаме да ви оставим да бъдете вие, нашата мания за честност не винаги е угодно на тълпата. Едно бивше гадже ме нарече „Убиецът на радост“, когато му казах истината в очите за вредните му навици. 

5. Наистина сме конкурентни.

Състезателният характер на Козирога, заедно с интелектуалната ни сила, може да ни направи страхотни съотборници и страшни конкуренти. По-безопасно е, ако сме на ваша страна. Така че, преди да ни предизвикате Scrabble или да предложите да изберем противоположни отбори през нощта на играта, уверете се, че вашето сърце, вашата гордост и връзката могат да го издържат. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com