5 фрази за мъже, с които една мъдра жена трябва да внимава

10768
5 фрази за мъже, с които една мъдра жена трябва да внимава
Снимка: iStock/Guliver

Човек винаги трябва да внимава какво, как и с кого говори. Това е особено важно за дамите. Никога не е добре една дама да говори грубо и невъздържано, макар да сме ставали свидетели на доста подобни случаи. Не всеки може да сдържи нервите си в екстремна ситуация.

Сигурно и вие сте изричали думи, за които сте съжалявали после. Всички тези груби фрази обикновено са резултат от недоволство, проблеми в отношенията на една двойка. Те не излитат от устата без причина, трябва да обърнете внимание на отношенията между вас и вашия партньор. Най-вероятно имате проблеми, щом като чувствате нужда да се обиждате взаимно. Не трупайте оплаквания, решете проблемите си конструктивно.

Думите, които децата НИКОГА не трябва да чуват

Децата са най-фините и крехки създания на света. С тях трябва да се подхожда толкова внимателно и прецизно, все едно държим кристалче в...

Каквото и да правиш, все не е правилно

Това е една от най-ужасните фрази за мъжете, които изобщо не разбират често срещаните фрази, особено отрицателните. Ако мислите, че той ще се нацупи и ще направи всичко така, както трябва, бъдете сигурни, че няма да стане. По-скоро той ще си помисли, че ти самата не знаеш какво искаш, защото в думите ти няма никаква конкретика.

Ти правиш твърде малко за мен / не правиш нищо

Подобни твърдения буквално изваждат човек от кожата му, невъзможно е да се мотивира човек да направи нещо с подобни думи. Реакцията ще бъде обратната - о, аз не правя нищо, добре, така да бъде.

Имаш малка заплата, аз те издържам

5-те думи, които блокират щастието ви

Екстрасенсите споделят за някои опасни думи, които пречат на щастието – буквално го блокират. Мнозина вече неведнъж са чували, че...

Дори ако доходът на мъжа е по-малък от вашия, не бива да крещите за това пред целия свят, а в личен разговор се старайте да бъдете по-деликатни. Ако искате по-успешен човек до себе си, трябва или да го обсъдите, или да потърсите друг. Обвиненията за ниски доходи правят мъжете още по-незаинтересовани. 

Ти си отвратителен баща

Мъжете често чуват тази фраза от съпругите си и е малко вероятно тя да подобри отношенията. Ако постоянно казвате на мъжа, че е лош баща, той ще стане такъв. За съжаление опитът, който мъжете получават в детството, формира отношението им към собствените им деца. Бъдете конкретни и се опитайте да помогнете на съпруга си да стане добър баща, а не да обвинявате. 

Ти изобщо не си мъж

Това е истинска обида, която мъжът едва ли ще забрави и прости. Опитайте се да не казвате такива обидни неща, дори ако сте много обидени. В крайна сметка вероятно имате по-конкретни претенции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com