5 храни, които да не ядете преди напиване

37704
5 храни, които да не ядете преди напиване

Ще ви запознаем с 5 храни, които да избягвате, ако не искате сутринта да имате най-лошия махмурлук или да сте първият, тръгнал си от рождения ден.

1.Солени снаксове

Едно от най-лошите неща, които алкохолът прави на тялото, е да го дехидратира. Така че похапването на храни като пуканки, чипс или солети – които са известни със способността си да изсушават устата (и тялото) – само ще задълбочи проблема. Вместо тях е добре да се заложи на нещо богато на вода, като например краставици или диня.

2.Салата

Въпреки че листните зеленчуци са добри за тялото ни по много причини, всички знаем, че хапването на една салата преди нощ навън, е равностойно на излизане на празен стомах. Добавете в салатата си протеини като пилешко месо, което се усвоява по-бавно и ще забави покачването нивото на алкохола в кръвта ви.

3.Суши

Като оставим настрана факта, че суровата риба и шотовете водка просто не са добра комбинация, тоновете соев сос, в които топите сушито си, също не е добра идея. Сол = дехидратация. А дехидратация + алкохол = най-ужасния махмурлук в живота ви.

9 снимки, които доказват, че пияните перфектно изпълняват йога пози

Преди да посетите следващия си курс по йога трябва да се почерпите стабилно с алкохол :) По някаква странна и необяснима причина хорат...

4.Пържени картофи

Да си признаем: няма нищо по-прекрасно от огромна порция мазни картофки. Но след нощ, прекарана в пиене, слоят мазнина в стомаха ви със сигурност ще направи повторно появяване.

5. Люти храни

Помислете над това: ако дразнят стомахът ви, когато сте трезви, ще бъде два пъти по-зле, когато сте пияни. Колкото и да обичате да лютивите крилца, ще трябва да се научите да ги избягвате преди нощ на алкохолни подвизи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com