5 магични дни през декември ще сбъдват желания

8292
5 магични дни през декември ще сбъдват желания
Снимка: iStock/Guliver

Декември е месецът, който очакваме с най-голямо нетърпение. Коледното настроение ни обхваща, правим планове за следващата година, купуваме подаръци за близките си. Положителното настроение идва от всички страни. Не забравяйте - в този период мислите ни са от съществено значение. Положителната нагласа ще засили закона за привличането и той ще заработи във ваша полза. Има няколко изключително подходящи дни, които допълнително ще засилят силата на мечтите ви.

1 декември

Най-добрият ден за активните хора, които доминират в работата си. Това е и денят, в който Меркурий се премества в знака на Стрелеца. Периодът е благоприятен за пазаруване, активност, учене и запознанства. Всяка една от тези дейности ще ви донесе положителни промени.

Какво да очаква всяка зодия в ЛЮБОВТА през декември 2020 г.

Декември ще ни посрещне с много вълшебства, особено що се отнася до любовта. Зодиите ще имат хубави преживявания, дори да се появят тру...

7 декември 

Добър ден за успех в работата. Луната се намира в знака на Дева.Тази комбинация е отлична. Денят ви ще бъде позитивен и хармоничен. В него можете да успеете в бизнеса. Ден подходящ за почистване на дома или нови важни покупки.

12 декември

Огледалната дата носи късмет на всички, но той може да е в различни области. Някои ще преодолеят трудности в работата, други ги очаква съдбоносно запознанство. Не премисляйте много нещата, защото можете да уплашите късмета си. Прекрасен ден за духовни практики.

25 любовни късметчета за месец декември 2020 г.

Декември е съвсем близо, а с него и всичките вълшебства, които са присъщи за последния месец на всяка година. В любовта ни очакват мног...

15 декември 

Венера влиза в знака на Стрелец. През следващите няколко дни до настъпването на новата година, Венера ще даде много сила и ентусиазъм. Прекрасен ден да направите всичко, което сте отлагали до момента. Време за освобождаване от вътрешни противоречия и страхове.

22 декември 

Максимум на потока Урсиди. Този ден е важен за сбъдване на желания и поставяне на нови важни задачи и цели. Ден подходящ за скъпи покупки за вас и любимите ви хора. Астролозите препоръчват на този ден да изтрием нежеланата поща, контакти и снимки. Да освободим живота си от старото и ненужното, за да освободим ново място за новите неща.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com