5 модерни игри за събиране с приятели

11449
5 модерни игри за събиране с приятели
Снимка: iStock/ Guliver

Последната една година се оказа доста пренареждаща, по отношение на приоритетите. Младите хора, а и не само, се научихме да отделяме повече време за семейства и приятели, вместо това да посещаваме всички онези мероприятия, на които можем да срещнем погледите единствено на непознати личности.

През тази една година успяхме да научим нещо много важно – времето, споделено с приятели, е безценно.

Куп модерни игри си проправиха път в ежедневието ни и ни разкриха своя „потенциал”. Днес ще споделим за някои от тях, които смятаме, че са достойни за всяка компания, било то семейство, приятели, колеги, съседи, братовчеди и т.н.

Ето и топ 5 игри, които могат да превърнат всяка свободна минута в същинско приключение:

Настолна игра „Dixit”

Това е една от най-забавните настолни игри, създадени за големи и весели компании. Тя предлага приключение за въображението, на което трудно човек би могъл да се насити. Препоръчваме я с две ръце, особено в приятна компания през летните месеци и с коктейл Johnnie&Lemonade в ръка. Тази освежаваща напитка има способността да усмихва още повече хората и да оставя трайни и незабравими спомени в съзнанието им. Тя е лека, ефирна и с привкус на крем ванилия с карамелизирана захар.

Настолна игра „Activity”

Истинска класика в жанра. Играта е любима на редица поколения. Чрез нея не само можете да демонстрирате умения, но и да не спирате да се веселите. Категорични сме в това, че „Activity” може да запълни времето ви по удивителен начин и да ви залее с всички онези емоции, от които се нуждаете.

За да бъде обаче играта още по-изключителна, нужно е да се насладите на неповторимия вкус на Johnnie Blonde. Вкусът му е балансиран, кремообразен и мек, със сладки нотки на ванилия и подправки.

„SCRABBLE” Игра на думи

С нея хората по цял свят неуморно се забавляват. Увлекателната игра е подходяща за малки и големи. В приключението могат да се включат от 2 до 4 играчи и да споделят времето си заедно.

Настолна игра „Dune”

Тя се нарежда сред геймърските заглавия, макар да са изминали 40 години от дебюта й. Всяка нова серия е в състояние да ни потопи в едни коренно различни светове и да ни откъсне успешно от сивото ежедневие, на което всеки от нас успява да попадне в плен.

Докато се забавлявате с приятели, не пропускайте да си направите един освежаващ коктейл с Johnnie Blonde, газирана вода, ликьор от диня и резен папая. Сигурни сме, че ваниловите нотки, премесени с аромата на свежи горски плодове, ще се превърнат в чудесен завършек на една дълга и изморителна седмица.

Настолна игра „Монополи”

Едва ли има хора, които никога до сега не са пробвали тази развлекателна игра, в която можем да демонстрираме предприемачески дух? Докато я играем с приятели, разчитаме на малко късмет и много стратегия, така че накрая да бъдем победители.

Победители обаче не са хората, които печелят овациите за 5 минути, а онези, които са обградени от приятели и винаги има с кого да споделят времето си.

Не пилейте почивните дни за срещи с непознати, защото най-близките ни хора са най-добрата компания. Като прибавим и някоя от гореизброените настолни игри и коктейла Johnnie&Lemonade, то всичко е съвършено красиво и тънещо в забавление.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com