5 неща, които е хубаво да правите след секс

75542
5 неща, които е хубаво да правите след секс
Снимка: iStock/Guliver

За това какво да се прави преди секс, има написани хиляди книги с всякакви съвети как да възбудите сексуалния си апетит, как да предразположите партньора си, коя храна ще ви подейства като афродизиак и какво ли още не.

Някои възхваляват достойнствата на любовната игра, други подчертават колко важно е да владеете различни сексуални техники. Но какво правите след секс? Ето съветите на struma.bg:

5 трика за по-дълъг секс

Жените често се оплакват, че мъжете, с които правят секс, свършват много бързо. Доказано е, че средната продължителност на сексуалния а...

1. Mили думи

След затихването на страстта вие се намирате в една от най-интимните възможни ситуации. Това е моментът, в който изричането на най-съкровените и мили думи биха излезли направо от сърцето. В тези моменти можете да си кажете неща, които иначе не бихте, а и не бихте казали на никой друг. Тези мигове са изключително интимни и лични – направете ги още по-специални, вместо да се обърнете с гръб един към друг и да заспите.

2. Магията на киното

Гледането на филм след секс може да се окаже много добра идея, особено ако е романтичен. Но не е задължително – ако нито вие, нито партньорът ви сте на романтична вълна, не сте длъжни – можете да си пуснете любимата фантастика или пък някой екшън, който да ви накара да се гушнете още по-силно от напрежението. Киното сближава, особено ако харесвате едни и същи филми

3. По питие

Само за жени: 3 причини да пробвате секс с по-млад мъж

Случвало ли ви се е да имате афера с по-млад мъж? Живеем в модерни времена и вече възрастта няма значение. Разбира се, отношенията с по...

След любовната ви игра позволете на тялото си да си отдъхне и да се отпусне с помощта на чаша шампанско или любимото ви вино. Като допълнение към страстната игра, питието ви гарантира добър сън през нощта.

4. Вземете душ

Много хора не са привърженици на душа след секс, но според лекарите това е най-добрият начин да се предпазите от нежелани инфекции, най-често гъбични. Особено за жените не е добре да оставят влагалището прекалено влажно.

5. Сладък сън

Страхотният секс следва да доведе до спокоен сън. Разбира се, не е задължително да лягате веднага, ако не искате. Можете да се занимаете с любимите си дейности след секс. Това не означава, че сънят ви ще се наруши, особено ако правите секс през светлата част на денонощието. Добрият сън гарантира свежест на следващия ден, което пък е предпоставка за нови любовни игри.

Как се разбира кога един човек има нужда от СЕКС

Какво може да стои зад страстното "желая"? Потребност от човешка близост, стремеж към признание, намерение да привържем партньора до се...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com