5 причини всички да мразят тази ЗОДИЯ

8544
5 причини всички да мразят тази ЗОДИЯ
Снимка: iStock/Guliver

Е, може и да звучи малко пресилено, но определено има една зодия в Зодиака, която си има много врагове. Това е зодия Скорпион и сега ще ви разкрием кои са 5-те причини, поради Скорпионите не са любимци на почти всички зодии:

1. Изневярата – няма зодия, която да иска партньор до себе си, който не може да им обещае честност. За съжаление Скорпионите си мислят, че могат да са моногамни, сключват брак и след години разбират, че са се самозалъгвали и това е невъзможно за тях. Връзките, които имат са страстни, не обичат застоя и затова избират нови партньори на всеки няколко години. Защо не могат да спрат да изневеряват, е все едно да питате защо дишат. В природата им е!

Кои са най-екстровертните зодии?

В днешно време се счита, че екстровертите успяват в модерния свят. Нещата са по-лесни ако ти си човек, който е социален, лесно се свърз...

2. Финансовата нестабилност – Скорпионите обичат да пазаруват, да се глезят, да харчат пари и изобщо да не изпитват угризения за това. Те обичат да се глезят и винаги се оправдават с това, че другите хора си имат други пороци, а те нито пият, нито пушат толкова, но държат да си купуват нови неща, да харчат и да нямат представа какво е да спестяват. Дори когато имат сериозен заем, те отново са склонни да не спестяват, а когато им потрябват пари – просто да го мислят в движение.

3. Влечението към чуждото – всеизвестен факт е, че Скорпионите обичат да си присвояват това, което не е тяхно. Чуждото е толкова сладко и им носи страшно удоволствие. Това важи с пълна сила, както да откраднат някой приятел, така и да си присвоят нечия чужда любов. Това е едно от нещата, заради които имат страшно много врагове – взимали са много чужди половинки, забавлявали са се и след това не са искали сериозна връзка. Типично!

4. Прекаленото клюкарене – не че винаги го правят с лошо, но в кръвта им е да обсъждат всичко и всички. Обичат да сравняват живота на другите със своя собствен и да изваждат само чуждите кусури, но не и техните. Обсъждат всички – семейството си, най-близките си приятели, колегите и изобщо нямат спирка. Често попадат в неловки ситуации, в които някой е разказал за техните клюки и се случва да загубят добър приятел, заради това че той се е почувствал засегнат.

5. Липсата на стабилност – стабилност при Скорпионите няма, това трябва да го запомните много добре. Както вече ви стана ясно, те не спестяват, така че финансовата стабилност не е нещо, което може да очаквате от тях. В личните взаимоотношение също са много колебливи и никога не можеш да знаеш кога ще решат да избягат. Като приятели имат известна стабилност, но често споделят тайни, поверени им само на тях, без изобщо да се съобразяват какво може да се случи след това.

На кои зодии им е трудно да се разбират едни с други?

Всеки от нас има в своето ежедневие хора, с които се разбира по-трудно. Независимо дали е свързано с черта на характера, начин на държа...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com