5 сутрешни правила за перфектна визия

3780
5 сутрешни правила за перфектна визия
Снимка: iStock/Getty Images

От сутринта зависи от как ще мине целият ви ден. Ако искате да се насладите на външния си вид и да заредите енергията си за целия ден, запомнете тези 5 прости правила.

1.       Сутрешни процедури

Станете от леглото след като чуете алармата на будилника. Не бива да го отлагате постоянно за още 5 минути, тази тактика няма да помогне, все ще ви е трудно. За да стартирате тялото, да се ободрите, не забравяйте да изпиете чаша вода с лимон на гладно. Може да се замени с черен ароматен чай с лимон. Такива напитки събуждат тялото добре.

Следващ в списъка трябва да е освежаващия душ. Хладната вода ще премахне остатъците от съня, ще подобри кръвообращението и бързо ще премахне следите от умора. Отделете 15 минути за зареждане. Повярвайте ми, физическата активност ще събуди във вас енергия, която ще продължи до вечерта.

2.       Минимален грим

Повярвайте ми, слой "мазилка" няма да скрие следите от умора по лицето ви, разбира се, ако не сте професионален гримьор. По-често жените виждат точно обратния ефект. Фон дьо тенът може да подчертае неравна кожа, светлите очи само привличат вниманието към уморено лице.

За да премахнете неприятното подуване сутрин, използвайте козметични подложки с колаген, хиалуронова киселина, витамини В5. Не забравяйте да изберете правилния коректор за себе си. Прахът с отразяващи частици, малко гланц за устни и оцветени мигли ще ви помогнат да освежите външния вид. Този минимален комплект е идеален за сутрешен грим.

Можете също така да допълвате визията със стилни очила със или без диоптри. Много красавици вече са се влюбили в този аксесоар. Той незабавно трансформира образа и, разбира се, скрива всички следи от умора.

3.       Вземете със себе си

В козметичната чанта на една жена трябва да има капки за очи. Не забравяйте, че не можете да ги използвате през цялото време, но в най -крайните случаи те бързо ще помогнат за премахване на неприятното зачервяване и ще добавят блясък в погледа ви.

Ако сте у дома, тогава само компресът ще ви помогне да премахнете следите от умора. Изсипете вряла вода в единия съд, а ледената вода в другия. Първо, накиснете една кърпа в гореща вода, нанесете я върху лицето си за минута, след това сменете с кърпа, напоена със студена вода. Ако отделите 5 минути за такава процедура, ще видите как овалът на лицето се стяга и руменината се връща.

4.       Дишайте правилно

Аюрведичното дишане е много полезно не само за здравето, но и за общото благосъстояние. Дишането трябва да стане част от психиката. При всяко издишване се променя ритъмът на мислене, при всяка мисъл се променя ритъмът на дишане.

5.       Заряд на бодрост ще даде любов

Красотата и младостта могат да бъдат запазени по всякакъв начин, но човечеството не е измислило нищо по-добро от това да правиш секс с любим човек. Сутрешни прегръдки, ласки, приятно блаженство - точно това буквално може да ви изпълни до краен предел с радост, лекота, желание и хармония.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com