5 тайни, които е по-добре да не казваш на партньора си

5200
5 тайни, които е по-добре да не казваш на партньора си
Снимка: iStock/Guliver

В любовта е много важно да сме честни с партньора си, но има неща, които е по-добре да останат за нас, защото може да предизвикате излишни дразги във връзката. Ето кои са те:

1. Мнението за майката на партньора ви – в колкото и добри взаимоотношения да сте с майката на вашия партньор, сигурни сме, че може би има неща, които никак не ви допадат. И това е нормално! Вие сте свикнали на една семейна среда, докато в семейството на половинката ви има съвсем различни привички, непонятни за вас. Понякога майките малко се бъркат във връзката ви, но намерете начин да поставите въпроса деликатно и никога не изказвайте остро мнение на глас.

Какви са в любовта зодиите Овен, Телец и Близнаци

В любовта всички сме различни, но и си приличаме по толкова много неща. Трудно ни е да се доверяваме, лесно се влюбваме и какво ли още ...

2. Какво не харесвате в тялото му – сигурни сме, че партньорът ви изглежда чудесно, но все пак има малки недостатъци, които ви правят впечатление. Никога не обръщайте внимание на това, защото можете да оставите траен комплекс у човека до себе си, а той така да ви се разсърди, че да стигнете до раздяла.

3. Бивши любови – забравете тази тема, нека тя се превърне в тема табу, защото никога няма смисъл да разказвате за миналите си връзки, които нямат нищо общо със сегашната. Човекът до вас може да е много любопитен, но вие му кажете, че нищо в миналото няма значение, щом сега сте толкова щастливи заедно. Разказите за бивши могат само да доведат до главоболия във връзката.

4. Първо мнение за него – всеки един от нас е имал по-различно първо впечатление за човека до себе си и понякога то не е било никак добро, докато не сме опознали истински този човек. Не споделяйте първите си впечатления, защото те винаги са грешни и могат да обидят половинката ви.

5. Малки дразнещи навици – просто се примирете с тях, не се борете срещу малките дразнещи навици, които нямат никакво отношения към връзката ви. Няма значение къде хвърля дрехите си, дали се храни шумно или не подрежда добре след себе си. Тези битови впечатления запазете за себе си, за да имате по-хармонична и щастлива връзка. Фокусирайте се върху важните неща!

6 зодии с НОВИНА през декември

Декември ще ни поднесе много интересни изненади, ще ни подари неочаквани подаръци от Съдбата и ще ни накара да се почувстваме много щас...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com