5-те двойки зодии, които не спират да се карат

16825
5-те двойки зодии, които не спират да се карат
Снимка: iStock/Guliver

Това са двойките, които са като куче и котка. Трудно успяват да съжителстват заедно. Изключено е да говорим за мир и разбирателство в по-голяма част от времето, което прекарват един с друг.

Това са 5-те двойки зодии...

Овен - Телец

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА

... за по-добро! Скоро ще срещнете истинската любов. Засега обаче трябва да мислите за раздялата като за свежо начало и да разберете, ч...

Какво се случва, когато двама инати заживеят под един покрив? Точно така... война! Изключително трудни характери, които са силно изразени като личности и непрекъснато се опитват да засенчат другия... несъзнателно. Телците не отстъпват за нищо на света, ако някой прави някакви компромиси, това е Овенът... но за кратко. Бързо им омръзва да се преструват на това, което не са. Любовта им е силна, но характерите им са по-силни, което прави връзката им изключително сложна. Единственият вариант за разбирателство е, ако се срещнат сред 30-тата си година, когато вече са склонни на много повече компромиси.

Скорпион - Козирог

Още една взривоопасна любовна комбинация. И двете зодии са с много остри и хапливи характери. Само гледат как да се заядат и това почти винаги вещае война. Скорпионите обожават себе си, преди всичко се грижат за себе си и този егоцентризъм изобщо не понася на Козирозите. Те не са чак толкова вглъбени в себе си, но имат много променливо настроение и често са като буреносен облак. За компромиси не може и да става въпрос. Връзката между Скорпион и Козирог е възможна единствено до момента, в който не заживеят заедно. Тогава най-често идва краят.

Близнаци - Дева

Девите обичат много да говорят, да се обясняват с часове и да изясняват всяка една ситуация. Близнаците не са добри слушатели. Те нямат нужда да разискват всеки един проблем, по-скоро биха махнали с ръка и биха забравили за случая. Но Девите непрекъснато им късат нервите с нуждата си да говорят. Това е един от основните проблеми в неразабирателството между двете зодии. Единственият шанс за щастлива връзка е, ако Девата пречупи себе си и промени това си досадно качество. Шанс за щастлив край - има!

Телец - Дева

Изключително неподходяща комбинация, в която на пръв поглед няма нищо невъзможно, но това изобщо не е така. Любовта между двете зодии е много страстна в самото начало, но тази страст изобщо не стихва, а се преобразува в страст за скандали. Телците се дразнят от навиците на Девите, а Девите от своя страна не разбират мрънкащия характер на Телците. Изобщо, когато връзката им се задълбочи, на повърхността започват да излизат много негативи, с които зодиите просто НЕ ИСКАТ да се справят. И най-често завършват с раздяла.

Рак - Козирог

3-те най-красиви женски зодии

Вcякa жeнa e крacивa и уникaлнa caмa пo ceбe cи, нo cпoрeд acтрoлoзитe имa eдни 3 прeдcтaвитeлки нa зoдиaкa, кoитo притeжaвaт пo-рaзлич...

Раците са особняци, а Козирозите изобщо не харесват затворените индивиди. Любовта между двете зодии най-често се развива с месеци, никога не е спонтанна и по-скоро подлежи на сериозно обмисляне. Оттам идва и проблемът. Няма истински чувства, а по-скоро пресметливост. Донякъде има привличане, но то е на много първично ниво. Тези две зодии рядко стигат до съвместно съжителство, защото по-рано осъзнават, че изобщо не са един за друг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?
Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Най-добрият приятел на човека – кучето – ни носи много радост, забавни моменти и ни дарява с любовта си, но е и отговорност, и ангажимент...