5-те двойки зодии, които не спират да се карат

16792
5-те двойки зодии, които не спират да се карат
Снимка: iStock/Guliver

Това са двойките, които са като куче и котка. Трудно успяват да съжителстват заедно. Изключено е да говорим за мир и разбирателство в по-голяма част от времето, което прекарват един с друг.

Това са 5-те двойки зодии...

Овен - Телец

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА

... за по-добро! Скоро ще срещнете истинската любов. Засега обаче трябва да мислите за раздялата като за свежо начало и да разберете, ч...

Какво се случва, когато двама инати заживеят под един покрив? Точно така... война! Изключително трудни характери, които са силно изразени като личности и непрекъснато се опитват да засенчат другия... несъзнателно. Телците не отстъпват за нищо на света, ако някой прави някакви компромиси, това е Овенът... но за кратко. Бързо им омръзва да се преструват на това, което не са. Любовта им е силна, но характерите им са по-силни, което прави връзката им изключително сложна. Единственият вариант за разбирателство е, ако се срещнат сред 30-тата си година, когато вече са склонни на много повече компромиси.

Скорпион - Козирог

Още една взривоопасна любовна комбинация. И двете зодии са с много остри и хапливи характери. Само гледат как да се заядат и това почти винаги вещае война. Скорпионите обожават себе си, преди всичко се грижат за себе си и този егоцентризъм изобщо не понася на Козирозите. Те не са чак толкова вглъбени в себе си, но имат много променливо настроение и често са като буреносен облак. За компромиси не може и да става въпрос. Връзката между Скорпион и Козирог е възможна единствено до момента, в който не заживеят заедно. Тогава най-често идва краят.

Близнаци - Дева

Девите обичат много да говорят, да се обясняват с часове и да изясняват всяка една ситуация. Близнаците не са добри слушатели. Те нямат нужда да разискват всеки един проблем, по-скоро биха махнали с ръка и биха забравили за случая. Но Девите непрекъснато им късат нервите с нуждата си да говорят. Това е един от основните проблеми в неразабирателството между двете зодии. Единственият шанс за щастлива връзка е, ако Девата пречупи себе си и промени това си досадно качество. Шанс за щастлив край - има!

Телец - Дева

Изключително неподходяща комбинация, в която на пръв поглед няма нищо невъзможно, но това изобщо не е така. Любовта между двете зодии е много страстна в самото начало, но тази страст изобщо не стихва, а се преобразува в страст за скандали. Телците се дразнят от навиците на Девите, а Девите от своя страна не разбират мрънкащия характер на Телците. Изобщо, когато връзката им се задълбочи, на повърхността започват да излизат много негативи, с които зодиите просто НЕ ИСКАТ да се справят. И най-често завършват с раздяла.

Рак - Козирог

3-те най-красиви женски зодии

Вcякa жeнa e крacивa и уникaлнa caмa пo ceбe cи, нo cпoрeд acтрoлoзитe имa eдни 3 прeдcтaвитeлки нa зoдиaкa, кoитo притeжaвaт пo-рaзлич...

Раците са особняци, а Козирозите изобщо не харесват затворените индивиди. Любовта между двете зодии най-често се развива с месеци, никога не е спонтанна и по-скоро подлежи на сериозно обмисляне. Оттам идва и проблемът. Няма истински чувства, а по-скоро пресметливост. Донякъде има привличане, но то е на много първично ниво. Тези две зодии рядко стигат до съвместно съжителство, защото по-рано осъзнават, че изобщо не са един за друг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com