5-те най-красиви жени сред зодиите

164848
5-те най-красиви жени сред зодиите

Макар че отделните хора имат различни представи за женска красота, астролозите казват, че 5 от зодиакалните знаци са по-щедро надарени от природата за разлика от други.

Овен 

Жената Овен по правило има спортна структура на тялото, брюнетка е, с къдрава или чуплива коса, а очите ? често са със светъл цвят. Лицето ? е с черти, които трудно ще се забравят. Излъчват енергия, ентусиазъм и страст. Впечатляващо е и отличното състояние на кожата им. Представителките на тази зодия най-силно държат на косата си, като я поддържат чрез всякакви методи.

Зодиите, които НЕ могат без СЕКС

Да навлезем в най-интимната характеристика на зодиакалните знаци! В чие подсъзнание бушуват силни страсти, мръснишки фантазии и стреме...

Лъв

Лъвиците са грациозни жени, които впечатляват околните с безгрешния си стил. Излъчват сила и власт, а красиво изваяните им крака често оставят противоположния пол без думи. Техният характер е това, което ги прави наистина неповторими. Представителките на зодия Лъв са същевременно артистични и забавни, с което са приятна компания за всеки. Скорпион Страст и сила е първото, което един човек усеща при среща с дама зодия, пише zajenata.bg.

Скорпион

Често косата им е тъмна, но най-силно впечатление правят очите им, които, независимо дали са светли или тъмни, изглеждат магнетично и секси. Жените Скорпион няма как да останат незабелязани. Дори и да не обелят дум, тяхното излъчване е достатъчно силно, за да ги заобиколи с ухажори.

Стрелец

4-те зодии, които ще намерят любовта тази есен

Няма по-хубаво нещо от любовта, първите трепети и надеждите, които един нов човек може да внесе в живота ни. За всички, които нетърпели...

Дамите Стрелци притежават най-сексапилната фигура в зодиака. Лесно е да се сприятелите с тях, тъй като са широкоскроени и с лекота могат да приемат чуждата гледна точка. Представителките на тази зодия имат изключително симетрично лице, а очите им са изразителни и притежават т.нар. усмихнат поглед, който ги прави чаровни за останалите.

Водолей 

Водолейте обикновено са със светла кожа и въпреки че не винаги са особено високи, тялото им е стройно и красиво. Погледът и чувствено оформените им устни правят най-силно впечатление на противоположния пол. Жените от този знак не държат най-вече на облеклото и може да ги видите в доста нестандартни и причудливи тоалети.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com