5-те най-лоши домакини сред знаците на зодиака

17710
5-те най-лоши домакини сред знаците на зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Жената, разбира се, е предимно жена, на първо място! Всичко й е простено, включително нежеланието й да се занимава с домакинството.

ВЕЗНИ - 5-то МЯСТО

10 грешки, които всяка домакиня допуска в кухнята

Дори най-опитните домакини допускат грешки в кухнята. Ето къде грешат най-често: 1.Пресоването на чесън Най-досадното за всяка домаки...

В семейния живот дамите Везни отдават предпочитание на духовната връзка. Те са лоялни, възпитани, могат да бъдат наречени „бойни приятели“, но по отношение на домакинските задължения заемат по-низши позиции. Има изключения, но ако първоначално мъжът не постави условия за перфектни домакински ангажименти, той никога няма да има идеална домакиня.

Везните обикновено са добри майки, изграждат топли отношения с роднините на съпруга, взимат важни решения в семейните съвети.

ЛЪВ - 4-то МЯСТО

Лъвиците са много ярки личности, с амбиции и конкретни цели. Почти е невъзможно да ги принудите да вършат домакинска работа от сутрин до вечер, освен ако самите те не желаят това. Не е проблем да поръча храна от ресторанта, като се грижи за това, което обичате, ще използва фирма за почистване, за да поддържа чистотата в къщата, но личното участие в почистването, миенето и т.н. не е нейният приоритет.

СТРЕЛЕЦ - 3-то МЯСТО

Триковете, които трябва да знае всяка домакиня

Находчивостта на жените няма граници - този факт е неоспорим. Изправени пред малки ежедневни проблеми, дамите са в състояние да измисля...

Кухнята и всичко свързано с нея обикновено не привличат дамите Стрелци, но с възрастта, когато те самите стигнат до това, е почти невъзможно да ги спрем в изтънчеността на ястията. Стрелците са с характер, така че просто е безсмислено да изисквате нещо от тях предварително. Най-често жената Стрелец някак по чудо винаги избира икономичен мъж.

ОВЕН - 2-ро МЯСТО

Жената Овен може всичко! Но иска ли? Овенът е трудолюбив, на първо място много често гради кариера и поради това може да изглежда, че домакинята отсъства в нея. Тук всичко е индивидуално.

Способна е да изпълнява както женски, така и мъжки функции в ежедневието.

СКОРПИОН - 1-во МЯСТО

Тези 4 зодии са най-добрите домакини

Не всички жени ни бива в домакинските задължения, но за сметка на това сме добри в много други неща. 4 са зодиите, които владеят изкуст...

Тя няма време в дома, но на публично място винаги е спретната и дори безупречна. Печката не работи, но това не е основното! Основното е, че е подписан важен договор. Прах? По късно! Сега тя просто иска тишина и да разбере как ще завърши романът, който е започнала да чете.. Хаосът може да придружава жените Скорпиони във всичко, но тя никога няма да остави никоя област от живота без контрол.

Представителките на този знак харесват всичко, те се опитват да покрият максимума, което само по себе си изключва предаността към една област. Скорпионите са склонни да се палят бързо и бързо губят интерес. Ако изведнъж сутрин прахосмукачката започне да работи рано, това не означава, че вечерта всичко ще свети. Ако обаче се включите в процеса и го превърнете в нещо като игра, резултатът ще бъде поразителен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com