5-те типа мъже, които винаги изневеряват

30928
5-те типа мъже, които винаги изневеряват

Изневярата е болна тема както за силния, така и за нежния пол. Има няколко типа мъже, които са като прочетена книга. За тях можем да сме сигурни, че рано или късно ще изневерят. Ето кои са те:

1. Мамините синчета

Те не са свикнали да поемат отговорност. През целия си живот мама им е чистила, готвила, подреждала и се е грижила за тях, а те не са правили нищо в замяна. Така ще бъде и във всяка една връзка. Жената може да дава всичко за тях, но мамините синчета са свикнали само да получават, но не и да дават. Липсата на отговорност и дълг към една връзка, незименно води до изневяра.

2. Кариеристите

8 сурови промени във връзката след изневярата

Любовта е сложна. Още по-сложни са взаимоотношенията, които я поддържат. Избрахме да поговорим за изневярата. За онази черната, изгарящ...

Заетите мъже. Тези, които винаги ходят с костюм и вратовръзка, които се прибират късно през нощта и обичат повече кариерата си, отколкото живота у дома. Те са магнит за жените - изглежда добре, отговорни са и привличат с положението си. Мъжете, които преследват кариера, лесно свикват с живота с любовница. Непрестанните пътувания и отстъствия от вкъщи си казват своето.

3. Комплексираните

Ниските мъже, мъжете без сериозна професия или тези, които не харесват нещо във външния си вид. Те имат нужда от потвърждение, че са ценни и могат да имат жената, която си поискат. Тази, която вече са получили, не е категорично доказателство за тяхната мъжественост. Трябва им още едно потвържедение... това на любовницата, с което ще си докажат, че си струват.

4. Ненаситните

Мъжете, които са ненаситни в леглото и сексът за тях е тема номер едно, са мъжете, които никога  не могат да останат само с една жена. Сексуалните хищници имат нужда от повече "жертви" в леглото. Една сериозна връзка не би спряла нуждите им, които те поставят на първо място. Смятат, че са в правото си дори след изневяра.

5. Авантюристите

Мъжете, които обичат живота, обичат да пътуват, да се забавляват и никога не мислят за сериозни стъпки в живота - семейство, деца и пр. Връзката с такъв мъж може да е много забавна, но в никакъв случай не може да бъде сериозна. Те не обичат еднообразието в живота и връзка за цял живот... това не звучи като нещо, за което мечтаят.

10 сигнала, че той няма да ти изневери

Жените непрекъснато се притесняват дали човекът до тях няма да ги предаде. Несигурност или лош опит, каквито и да са причините, ревност...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com