5-те зодии, които ги грози ПРЕДАТЕЛСТВО през февруари

22638
5-те зодии, които ги грози ПРЕДАТЕЛСТВО през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Всеки един ден крие рискове да протече по не най-приятния начин и да донесе негативни емоции. Може да изпуснете и без това нередовния автобус за работа, да разлеете кафето по чисто новата си риза или да станете жертва на предателство от близък човек. За щастие звездната карта може да ви помогне поне отчасти да се подготвите за подобни проблеми и най-малкото да ви направи по-предпазливи. Предлагаваме ви списък с петте зодии, заплашени от предателство през февруари.

Овен

Една от най-определящите черти на Овните е, че винаги бързат, скачат от едно нещо на следващо, без да се замислят особено. Именно поради тази си черта около средата на месеца представителите на този знак може да изпаднат в неприятна ситуация – тогава управляващата им планета Марс се премества в знака на Козирог, заедно със Сатурн и Плутон. В резултат на това овенът може да има проблеми, свързани с авторитетни фигури като началници или дори представител на властите. Не е изключено и той да стане жертва на интрига. За да избегнете проблеми, уважаеми овни, е най-добре да бъдете особено предпазливи за известно време. Внимавайте какво казвате и пред кого, защото то може да бъде използвано срещу вас и така да бъдете въвлечени в задкулисни игри.

Близнаци

Астролозите съветват представителите на зодия Близнаци да имат едно наум с новите запознанства през месец февруари. Вие сте комуникативни по натура и умеете лесно да завързвате приятелства, но бъдете внимателни с някои колоритни персонажи, които може да се появят на пътя ви. Невинаги първото впечатление е най-истинското, така че бъдете нащрек, за да не паднете в плен на нечий чар, а след това да станете и жертва на предателството му. Затова ви съветваме да сте по-умерени в отношенията си с новите личности по пътя ви през този месец.

Лъв

Като знак, който цени гордостта си преди всичко, за Лъва няма нищо по-лошо от това да хване партньора си в любовна афера с друг. Уви, астролозите предупреждават представителите на царската зодия именно за този риск и то още в началото на годината. Лунното затъмнение в рак от средата на януари, което преминава през 12-ия дом на лъва, свързан със скритите тайни, може да извади на показ много от тях и през февруари лъвовете да разберат, че са лъгани от половинката. Звездите обаче предупреждават и за друг възможен сценарий – не е изключено и самите те да бъдат оплетени в изневяра и да предадат любимия. Затова ви съветваме през този период да бъдете възможно най-честни с всички в живота си и да помолите другите да направят същото.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2020 - ЛЪВ

Дева

Деви, използвайте своята рационалност с все сила през месец февруари. Около средата на месеца е възможно да усетите лицемерно, а не е изключено и неоснователно враждебно отношение от страна на близки или колеги, което да ви накара да се почувствате зле. Бъдете спокойни и уверено се отдръпнете настрана. Звездите са на ваша страна и от вас се очаква само да не предприемате резки промени в отношенията или да влизате в излишни конфликти. Вие сте една от зодииите, които могат да преценяват трезво различните ситуации, така че и този път постъпете разумно, спазвайки добрия тон и отстъпете интелигентно.

Риби

От средата на януари и в началото на февруари представителите на зодия Риби също може да изживеят трудни моменти, свързани с предателства. Тогава Сатурн и Плутон се свързват в 11-ия дом на приятелствата, което може да доведе до това, че рибите ще се чувстват особено сами или в резултат на собствени действия или заради отхвърляне от приятели или група хора. Под влияние на Плутон не е изключено и някое приятелство да приключи. От друга страна това и ще е период, в който рибите биха могли да се погрижат добре за себе си и чувствата си и да обмислят внимателно отношенията си с определени хора. Това е и момент, в който ще оценят силно приятелите, които остават до тях, и да излязат по-силни от проблемните връзки, обясняват астролозите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com