5-те зодии, които проявяват истинско хладнокръвие

8335
5-те зодии, които проявяват истинско хладнокръвие
Снимка: Pixabay.com

Зодията дава основите на някои от чертите на характера ни и можем да се чувстваме както късметлии, така и не чак толкова заради отицателните ни черти. Но разбира се, трябва да има баланс. А такъв постигат най-вече уравновесените и търпеливите хора. Те не обичат да излизат от равновесие и чудесно контролират емоциите си. Нека видим кои са 5-те най-хладнокръвни знаци в зодиака:

Везни

Везните са известни именно с това, както може да се досетите от названието на зодията, че винаги се стремят към баланс и хармония. Те обичат реда и мира. Стремят се да потушат конфликтните ситуации възможно най-бързо и без поражения. Правят много компромиси и потискат чувствата си, за да има ред и разбирателство. Те не допускат яростта да ги завладее и прикриват яда си умело.

Дева

Девите мразят конфликтите. Те до такава степен се стараят да ги избягват, че често нараняват себе си, за да не спорят с някого друг. Търпят неуважителното поведение на останалите и запазват хладнокръвие, без изобщо да дават знак за несъгласие. Не казват директно мнението си, не обичат да проявяват агресия и предпочитат да я покажат по пасивен начин.

Козирог

Козирозите се ядосват изключително бързо и лесно, но не го показват, за да запазят добрата си репутация. Те запазват хладнокръвие и при най-напрегнатите моменти особено ако са на обществено място. Изчакват нещата да се нормализират с времето, но това рядко се случва и биват огорчени. А ако чашата прелее – ще изригне вулкан от ярост, който обаче бързо отминава.

Скорпион

Скорпионите също умеят да са хладнокръвни в определени ситуации. Те търпеливо ще изчакат противника си, а след това ще кроят планове за отмъщение. Склонни са в напрегнати моменти дори да се отдръпнат, защото знаят, че избухването им е прекалено лошо. Думите, които ще излязат от устата му, са твърде обидни и сериозно биха наранили и най-безсърдечния човек. По-добре избягвайте да провокирате Скорпиона, защото може да не извадите късмет с изолирането му, а да ви покаже истинската си отрова.

Телец

Телците са оптимисти, те се радват на живота и целта им е да го запълнят с приятни моменти. Именно затова не обичат разправиите – те не се страхуват от конфронтации, но не виждат никаква логика и смисъл в тях. Те просто ще се престорят, че не са усетили провокацията ви и ще се отдръпнат, докато напрежението не утихне. Трудно човек може да ядоса Телец, но направи ли го, ще усети цялата му ярост и мощ, изсипана върху му. Не прекрачвайте границите и не си играйте с търпението на рогатата зодия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Как се пише: убедително или обедително?
Как се пише: убедително или обедително?

Думата се изписва правилно по следния начин - убедително, също и убедителен, убедителна, убедителни. Как се пише: обяснение или обеснение? Примери:  Моят...