5-те зодии, които са големите предатели на зодиака

54907
5-те зодии, които са големите предатели на зодиака
Снимка: Pixabay.com

На всеки се случва да предаде някого, но за тези зодии, предателството е в нормалния ход на нещата. Не е приятно да бъдеш предаден от човек, на когото разчиташ и се отдаваш напълно. За това вижте кои са големите предатели и изградете добре защитната си стена срещу тях. Няма да съжалявате.

Телец

Най-мързеливите 4 зодии

Казват, че мързелът е вроден талант, който изисква специални умения. Много хора обичат безделието и отдаването на почивка, вместо на в...

Телецът е спокойна личност, която осигурява спокойна любовна среда на половинката си. Проблемът при него идва, когато се заговори за публичност. Би измислил хиляди оправдания, с които да оправдае отсъствието си на последното парти. Не иска да признава истината за връзките си публично, с което директно обявява, че няма никакви сериозни намерения към половинката си.

Лъв

Започвате да се срещате с Лъва и да фантазирате за перфектните ви любовни отношения. Винаги създава добро впечатление и има умението да омайва представителите на противоположния пол. Проблемът е, че не си пада по сериозните връзки. Дори да казва, че е готов за сериозни отношения, просто иска сексуални приключения от време на време. Подгответе се за постоянни изневери.

Скорпион

Най-заядливите зодии

Това е класация на най-опасните знаци в зодиака. Определено трябва да внимавате с тях, ако не искате да си навлечете проблеми. 1. Скор...

Винаги е готов да каже точно, това което искате да чуете. Дори да е различно от истинското му мнение, ще го спомене само, за да успокои половинката си. След като приключи спора, продължава с плановете си, без дори да се замисля от последствията. С времето започвате да осъзнавате, че всичко, което казва, е лъжа.

Водолей

Ако Водолеят реши да ви предаде, ще бъдете забъркани в големи неприятности. Изключително отмъстителни представители, които добре познават слабите ви страни и знаят къде да атакуват. Биха направили и невъзможното да ви разделят с близките и приятелите ви, така че да останете самотни и безсилни.

Риби

4-те зодии, които ще изживеят незабравима лятна ЛЮБОВ

Лятото е най-вълнуващото време в годината, в което се случват чудеса. Тези няколко зодии ще запомнят лято 2019 с най-незабравимата любо...

Големи мечтатели, които биха ви принудили да инвестирате в бъдещето им съвсем неусетно. Когато очаквате техните успехи и вашата финансова печалба, ви става ясно, че сте били предадени. Оставате с разбито сърце и празна банкова сметка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com