5-те зодии, които се влюбват за минути

12380
5-те зодии, които се влюбват за минути
Снимка: iStock

Астролозите представят пет зодиакални знака, които са склонни много бързо и лесно да хлътнат по някого. Както се казва, при тях влюбването става от пръв поглед и без да губят много време, започват да мислят планове за бъдещето с избраника си. Тук ще ви представим петте знака от зодиака, които лесно биват завладени от любовната тръпка.

Риби – още от самото начало Риби ще започне да споделя лични личното си пространство с вас. Имат навика да не зачитат личните граници, тъй като смятат любовта за истинско сливане между двама души. По природа Риби е мечтател и фантазьор. Любовта за тази зодия е най – възвишената сила на този свят. Изключително лоялен, този знак няма да ви предаде във връзката. Ще направи всичко възможно, за да се чувствате обгрижени и защитени.

За какво най-често лъже всяка зодия?

Ето за какво най-често лъжат представителите на различните зодии. Овен Овните почти никога не лъжат, за да навредят на някого, но оби...

Близнаци – зодия Близнаци е изключително емоционална, което често води до смяна на настроенията. Знакът Близнаци е доста общителен и с него ще се чувствате все едно се познавате от дълги години, макар и да сте се срещнали току що на някой купон. Ако Близнаци ви избере за свой партньор, той ще ви обикне много бързо и ще ви допусне до сърцето си. Това, че е много общителен, може понякога да доведе до невинни флиртове извън връзката, но ако все пак му покажете, че не толерирате това държание, той ще вземе забележката ви под внимание и ще се поправи.

Рак – този знак копнее за семейния уют. Връзката за него е издигната на пиедестал. Лоялен, грижовен и всеотдаен. Рак е силно интуитивен и емоционален и за това търси партньор, който също да притежава тези качества. Понякога се случва така, че първата връзка в живота на този знак си остава за цял живот. Рак се влюбва в качествата и не толкова във външния вид, макар че също го взима под внимание.

Водолей – обикновено Водолей е познат с това, че трудно изпитва чувства, но трябва да знаете, че това съвсем не е вярно. Макар и в началото да не ги показва, те бушуват вътре в него. Веднъж, щом се отпусне с партньора си, Водолей показва една чиста и детска любов. Този знак се влюбва доста бързо, но го показва едва когато е сигурен във вас и вашите намерения. Иска да види, че сте надежден партньор и няма да го изоставите, когато ви покаже любовта си.

Дева – присъща им е критиката, анализаторските умения и суетността. Дева много добре преценява човека отсреща. Има склонността да изпитва ревност още в ранните етапи на връзката, което може да ви подскаже, че вече е влюбена във вас. Ако ви избере за партньор, тази зодия показва изключителна лоялност и грижа.

От какво ви е страх най-много според зодията ви

В тази статия ще ви представим какви са според астролозите най – големите страхове на всеки един зодиакален знак. Овен – т...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com