5-те зодии, които ще се сгодят през 2021 г.

13633
5-те зодии, които ще се сгодят през 2021 г.
Снимка: Pixabay

В любовта хубавите неща стават, когато изобщо не се надяваш и нищо не очакваш. Точно тогава идва правилният човек, хубавите емоции и предложението за брак, което е специален момент за всяка една двойка. Ето кои са зодиите, които ще получат годежен пръстен през 2021 година.

1. Телец: За Телците 2021 година ще бъде изпълнена с много емоции и различни преживявания. Ще имат екзотично пътуване, за което отдавна мечтаят и то ще бъде споделено с любимия човек. Именно на това пътуване ще получат и мечтаното предложение за брак. Ще бъде незабравимо – по залез слънце, на брега на морето и с най-милите думи, които някой може да изрече за тях. Телците са сигурни във връзката си, просто чакат този момент да се случи, за да може гордо и с всички сили да извикат „ДА“ на човека, който ги моли да бъдат заедно до края на живота им.

4-те зодии с непоносими характери

Понякога в живота си човек среща хора, с които просто не може да се разбере, колкото и да се опитва. Характерът на човек е изключително...

2. Близнаци: Близнаците понякога чувстват леки колебания във връзката си, но това е нормално и с времето отминава напълно. Имат чудесен партньор до себе си и никога не бива да се съмняват в това колко им е верен, защото той ги обича безрезервно. Още през пролетта на 2021 година партньорът на Близнаците ще реши, че вече е време за нова стъпка във връзката им – а именно предложението за брак. То ще бъде у дома, в много уютна и непринудена обстановка, а емоцията ще е толкова голяма, че Близнаците веднъж завинаги ще се уверят колко ценен човек имат до себе си и че искат да прекарат живота си с него.

3. Везни: Има Везни, които все още нямат сериозна връзка и се чудят как ли това ще им се случи толкова бързо, а и кога ли ще стигнат до годеж. Понякога за една истинска любов не ѝ трябва време, за да се докаже и всичко се случва бързо, когато две сърца започват да туптят на една честота. За обвързаните тази крачка е отдавна чакана и мечтана. Ще се случи към края на годината на малък романтичен уикенд, в който ще чуят най-важният въпрос в живота си. Везните ще бъдат на седмото небе от щастие и веднага ще започнат с организацията по сватбата, която може да се осъществи още през пролетта на 2022 г.

4. Стрелец: Стрелците са много влюбени в живота, в човека до себе си и като цяло излъчват много позитивизъм. Имат успешна кариера, но вече искат да създадат семейство и деца и натам им е насочена цялата енергия. При тях най-важният въпрос ще дойде неочаквано през един чудесен летен ден на морето. Човекът до тях ще подготви много специална изненада, ще им каже колко много ги обича и ще им подари чудесен пръстен. Радостта на Стрелците няма да има граници и те бързо ще кажат заветното „ДА“, след което ще се обадят на всичките си близки и приятели, за да съобщят хубавата новина.

5. Водолей: Водолеите не са много сигурни на този етап, че скоро може да им предстои такова събитие в живота. Обаче, когато една любов е истинска, няма нужда се чака с години, за да можете двама души да създадат семейство. Предложението за брак ще дойде още на Свети Валентин, а към средата на годината ще има и друга новина... че чакат бебе! Може би не е лоша идея да организират сватбата си още лятото, така че да ѝ се насладят и да изпреварят другото щастливо събитие в живота им, което вече ще промени всичко и ще ги направи още по-щастливи.

3 зодии ще се сдобият с годежен пръстен през ДЕКЕМВРИ

Време е за любов и романтика! Декември е толкова вълшебен месец, че предразполага към нови стъпки, осъществени мечти и красиви блестящи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com