5-те зодии, на които ще им се сбъдне голямата МЕЧТА през март и април

16166
5-те зодии, на които ще им се сбъдне голямата МЕЧТА през март и април
Снимка: iStock/Guliver

През март ще се случат чудеса за няколко зодии, които просто няма да повярват колко е благосклонна съдбата към тях и как мечтите им ще се сбъднат толкова скоро! Това са 3-те зодии, които ще сбъднат най-съкровенната си мечта през март.

ОВЕН: Овните ще имат щастието да сбъднат една от най-големите си мечти през март. Ще им се случи нещо наистина голямо, а събитието ще бъде щастливо за всичките им близки и приятели. Ще научат, че ще стават родители! Овните винаги са мечтали да бъдат родители, но сега идва моментът, в който тази мечта ще се сбъдне. Ще научат новината в последните дни на март и това ще ги направи най-щастливите на света. Възможно е Овните да чакат близнаци!

Жените от тези зодии стават по-красиви с възрастта

Някои жени стават по-красиви с годините. Може би си мислите, че те просто са разбрали тайната на вечната младост или са прибягнали до п...

БЛИЗНАЦИ: Близнаците ще имат много щастлив месец, не само затова, че ще се сбъдне много важна за тях мечта, но и просто ще имат много хубави случки и малки жестове от близки и познати. Най-хубавото на месец март е, че Близнаците ще получат огромна парична награда от игра или ще научат, че са наследници на голям имот. Мечтата им да оправят финансовото си положение ще се сбъдне!

ЛЪВ: Лъвовете могат да очакват сбъдването на една много голяма за тях мечта още в средата на април. При тях една от най-големите им мечти е свързана с екзотично пътуване. Ще разберат, че ще пътуват още в края на тази година! Екзотичните дестинации, които искат да посетят, са мечта още от времето, в което са били малки. Най-хубавото е, че пътуването им ще е подарък или ще го спечелят от игра, в която ще участват.

СТРЕЛЕЦ: Стрелците могат да бъдат сигурни, че съдбата няма да ги забрави. Късметът им ще им покаже, че не ги е изоставил. Още в началото на април ще бъдат щастливи да разберат, че ще се сгодят! Тази щастлива новина ще зарадва не само тях, но и близките им. Стрелците винаги са си мечтали да сключат брак и тази година ще е тяхната година на любовта! Могат да бъдат спокойни, че са с правилния човек и всичко ще бъде наред.

РИБИ: Рибите могат да се надяват на много хубави събития през месеците, които престоят. Ще бъдат много щастливи както в любовта, така и на работното място. Най-основното, с което ще запомнят март месец, ще бъде това, че ще сбъднат една от най-големите си мечти – да започнат мечтаната за тях работа. Никога не се предполагали, че нещата ще станат толкова бързо и ще бъдат изумени какъв късмет ще имат!

Какъв демон се крие във всяка зодия?

Едва ли познавате човек, който има само положителни качества. Във всеки от нас живее по един демон. Ето коя е тъмната страна на всяка з...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com