5-те зодии, на които ще им се сбъдне най-голямото ЖЕЛАНИЕ

38564
5-те зодии, на които ще им се сбъдне най-голямото ЖЕЛАНИЕ
Снимка: Thinkstock

Мечтите се сбъдват, особено когато вярваме силно в тях. Тези 5 зодии ще се радват на най-голямата си сбъдната мечта в съвсем близо бъдеще. Едни от тях ще имат щастието това да се случи още в края на тази година, а други ще трябва да изчакат още малко. Ето кои са зодиите, които ще сбъднат най-голямото си желание съвсем скоро:

ОВЕН

3-те зодии с новина за БЕБЕ до края на 2020 г.

Тази есен и зима ще е много вълнуваща за няколко зодии, които ще научат една новина, която ще промени живота им. Именно това, че ще ста...

Овните имат силна година, но на моменти се чудят дали всичко, което им се случва е достатъчно, за да са щастливи и удовлетворени. Иска им се да се случи още нещо, което да и направи изцяло завършени. Празнината, която усещат, скоро ще бъде запълнена и тя, разбира се, е свързана с любовта. Съвсем скоро Овните ще се окажат щастливо сгодени! Нещо, за което мнозина си мечтаят, но все не им се случва. Не се тревожете, човекът до вас знае кога да избере правилния момент и да направи тази важна крачка и за двама ви. Очаквайте с трепет предстоящата случка!

ТЕЛЕЦ

Много Телци знаят, че мечтите се сбъдват, само ако истински вярваме в тях и никога не губим надежда, че ще дойдат при нас в най-правилния момент. Съдбата си знае работата и не ни дава нищо по-рано от времето, в което ще сме готови за чудеса. Това време идва за Телците и те ще се радват на най-голямата и щастлива новина в живота им – ще очакват бебе през новата 2021 година. Тази новина ще ги направи най-щастливата зодия в Зодиака и ще им даде криле за нови полети и сили за нови сбъднати мечти.

ЛЪВ

7 прости трика, с които да го накраш да те желае СИЛНО

Понякога се налага да преминеш всички граници на притеснителния си характер, за да успееш да го вкараш в леглото. Живеем в свят, в койт...

Представителите на зодия Лъв имат много силна година, за която не са и мечтали, но истината е, че ги очакват още случки, които ще ги зарадват много. Желанията им в момента са свързани най-често с финансовата част от живота. Двата варианта за Лъвовете са – или голяма печалба, или предложение за нова работа, която ще увеличи драстично доходите им. Какво ще реши Съдбата, оставяме на Лъвовете да разберат сами. Каквото и да е, ще дойде в най-правилния за Лъвовете момент, така че стискайте зъби още малко и всичко ще се нареди!

СКОРПИОН

Краят на 2020 година ще е съдбоносен за Скорпионите. Те са много щастливи в момента с всичко, което имат, но не знаят какво още ги очаква. За щастие Съдбата си знае работата и им е приготвила един голям подарък, който ще ги направи най-щастливите на света. Този дар е най-важното, което могат да си пожелаят – а именно бебе! За някои Скорпиони това ще е второ дете, което значи двойно по-голямо щастие. Не се тревожете как ще се справите, природата си знае работата, финансовите въпроси все ще се оправят, затова само не наслаждавайте на очакването и не мислете за нищо друго.

ВОДОЛЕЙ

Тази нощ се сбъдват мечтите, изречени на глас

Всички имаме мечти. Тайно се молим на господ те да се сбъднат. Понякога ги споделяме с близките си, понякога ги пазим дълбоко в себе си...

Водолеите имат много мечти, повечето от тях, които вече са сбъднали. Тяхната сила е много голяма в това да преследват докрай целите си и да превръщат мечтите си в реалност. Това ги прави много силна зодия, изключително щастлива и удовлетворена от живота. Водолеите имат едно много голямо желание, свързано с пътуване до много далечна дестинация. Може да се каже, че това е детската им мечта, която е на път да се осъществи. През 2021 година ви предстои приказно, екзотично и незабравимо пътуване по вода до невероятна страна, за която само сте чели в книгите. Очаквайте!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com