5-те зодии с голяма ИЗНЕНАДА през декември

23268
5-те зодии с голяма ИЗНЕНАДА през декември
Снимка: iStock/Guliver

Декември ще бъде пълен с изненади и хубави случки, които ще ни направят много щастливи. Ето кои са 5-те зодии, които ще бъдат особено радостни през последния месец на 2020 година.

ТЕЛЕЦ: Телците ще се радват на много спокоен декември, който отдавна чакат. Работните им задължения леко ще намалеят, ще имат хубави емоции и няма да се тревожат за нищо до края на годината. С две думи – очаква ги хубава и заслужена почивка. Изненадата за Телците през декември е свързана с личния им живот. Ще се влюбят и изобщо няма да знаят откъде им е дошло. Новата любов ще се развие бързо и ще ги остави без дъх! Още следващата година Телците могат да очакват сватба.

6 зодии с НОВИНА през декември

Декември ще ни поднесе много интересни изненади, ще ни подари неочаквани подаръци от Съдбата и ще ни накара да се почувстваме много щас...

РАК: Раците имаха много интересна година, която продължава да ги изненадва с какво ли не. Имат нужда от това нещата около тях да се успокоят и малко да си отдъхнат. Преди това да стане обаче, очаква ги една голяма изненада, за която някои Раци много си мечтаят, а други изобщо не очакват. През декември представителите на една от най-хубавите зодии ще научат, че през 2021 година ще стават родители. Изненада, нали?

ВЕЗНИ: Везните ще имат много динамичен декември и ще успеят да си починат чак по време на коледните празници. Ще се разделят с много важен за тях приятел, който обаче толкова ще сгреши спрямо тях, че няма да има място за прошка. Лошите емоции бързо ще бъдат изместени от нещо много по-значимо и голямо – а именно предложение за брак! В любовта Везните ще са на седмото небе от щастие и ще направят голяма крачка с човека до себе си.

СКОРПИОН: Скорпионите могат да очакват не една, а цели няколко малко и големи изненади. Почти през целия месец ще получават малки подаръчета и изненади от любими хора. Самите те ще са много коледно настроени и ще подготвят купища подаръци за хората, които обичат. Голямата изненада за Скорпионите през декември ще бъде връщането не стара любов в живота им. Този човек ще им донесе щастие под нова форма и бързо ще забравят за миналото, което са имали. Явно е трябвало да се срещнат в по-подходящ момент, за да може любовта им да потръгне.

РИБИ: Рибите имат нужда да бъдат малко насаме със себе си, за да решат много казуси, които ги тревожат. Добре е това да се случи най-късно до средата на декември, за да могат след това пълноценно да се насладят на коледните празници и да си починат, наслаждавайки се на всички вълшебства покрай тях. Рибите също ще си имат изненада през декември и тях ще е свързана с немалка печалба. Финансовите постъпления в семейния бюджет ще им се отразят страхотно и ще решат доста от тревогите им.

Какво да очаква всяка зодия в ЛЮБОВТА през декември 2020 г.

Декември ще ни посрещне с много вълшебства, особено що се отнася до любовта. Зодиите ще имат хубави преживявания, дори да се появят тру...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com