X
 
 

5-те зодии с най-добър вкус и усещане за стил

23544 0
photo of 5-те зодии с най-добър вкус и усещане за стил
Снимка: iStock/Guliver
Всеки може да развие усещане за вкус и стил, но, някои хора от раждането имат много фин усет към красотата. Те обичат да изглежда всичко като по игла и винаги забелязват предимствата и недостатъците в образите на другите.

Кои са тези ценители на висшата мода? Под какви зодии са родени:

Жените от тези ЗОДИИ са най-добри домакини

Добри домакини ли? Знаехте ли, че според зодията може да прецените, кои са най-добрите домакини? ... Те не се раждат, те стават. Но, ка...

Телец

Въпреки доста консервативните си възгледи за много неща, Телецът винаги се опитва да изглежда строг, сдържан и стилен. Харесва скъпи и висококачествени неща от популярни марки и световно признати брандове. Не си откъсва носа от бюджетни находки в бутиците. Телецът има изискан вкус. Едва ли някой ще види жена представител на зодията, в рокля, украсена с пера, камъни и пайети. Това е така, защото си пада по вечните класики. Избира дрехи в небрежен стил, а именно любими на ежедневието тоалети.

Зодии, които са луди глави

Лъвът

Как всяка мъжка зодия прави предложения за брак

Всяка жена мечтае за предложение да се омъжи, но не всеки мъж е готов да изпълни капризите на своята избраница. И ако някои се решават ...

Представителите на зодия Лъв обичат да са в центъра на вниманието. Това не е тайна за никого. С помощта на стилните и скъпи дрехи винаги умеят да се придържат към марката и да будят възхищението на случайни минувачи. Наред с това Лъвът изобщо не се страхува да бъде предизвикателен, затова залага на червеният цвят и закачливите декорации по дрехите. Такива неща, често присъстват и в ежедневието му.

КОИ СА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители