5-те зодии с НОВА тръпка през ноември

183631
5-те зодии с НОВА тръпка през ноември
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ноември е месецът на любовта за Зодиака тази година. Много нови преживявания и емоции ще зарадват представителите на тези 5 зодии. Ако се загубили всяка вяра, че някой може да се появи в живота ви, то прочетете това:

Овен

Дойде време да разберете какво означава истинска загриженост и искрени чувства. Този път няма да сте наранени или предадени, макар и това да е първото нещо, което ви кара да отстъпите крачка назад. Не бъдете предпазливи, бъдете себе си и отворете сърцето си за нови преживания. Новата тръпка, която ще връхлети в живота ви, ще ви накара да осъзнаете, че любовта идва точно тогава, когато си загубил всякаква надежда, сякаш на пук, за да ти докаже, че съществува. Приятното запознанство ще се случи на събитие, на което сте поканени. Не пропускайте покани.

Близнаци

3-те зодии, на които им предстои нещо голямо... тази есен

Тази есен ще бъде есента на промените за няколко зодии. Съдбата е подготвила своите изненади за Близнаците и още две зодии от Зодиака. ...

Имате си всичко. Умни, забавни и приятни личности сте. Не се затваряйте в себе си и не си мислете, че причината да сте сами е тази, че нещо ви липсва. Вие сте прекрасни хора и ви е нужно само малко самочувствие, за да потръгнат нещата в личния ви живот. Погрижете се за външния си вид, дори да работното място. Точно там е възможно да опознаете някой, с който досега не сте имали много допирни точки. Ще се изумите колко много общи неща ще откриете един в друг. А тръпката ще се появи още в първия по-дълъг разговор, когато ще усетите колко сте нервни и притеснени от присъствието и погледа на другия.

Лъв

Нова тръпка ще има и за вас. Хем нова, хем добре позната. Човек от миналото ще се доближи до вас и ще даде сериозна заявка, че иска да остане в живота ви и този път за по-дълго. Не се страхувайте, понякога се срещаме с подходящите хора в неподходящия момент. Трябвало е просто да изчакате малко, за да откриете отново какво сте един за друг. Ще преживеете няколко невероятно романтични разходки и вечери, които ще запалят пламъчето и у двама ви. Радвайте се на това, което сте открили един в друг.

Дева

Няма да повярвате какво ще ви се случи още в началото на ноември. Купища непоходящи хора идват и си отива от живота ви, а вие имате чувството, че никога няма да намерите подходящия за вас човек. А толкова имате нужда от обич и топлина. Не сте оптимисти, но нека да ви кажем, че това ще се промени. От обща компания ще се запознаете с някой много специален човек. Ще се окаже, че може да говорите за всичко и разговорите ще траят до сутринта. Ще усетите онази сладка гъделичкаща тръпка, която ще ви подскаже, че този път може да е сериозно...

Водолей

Очаква ви най-романтичния месец от годината. Ще започне и завърши филмово, а вие ще се главния герой в историята. Ще има много романтични изненади, страстен секс и заедно с това може да откриете и сродната си душа. Много вълнуващи неща ви очакват, но недейте веднага да мислите, че много хубаво не е на хубаво. Заслужили сте цялото внимание и обгрижване на света, за това му се насладете. Не отказвайте покани за рождени дни и събития, именно там ще срещнете този специален човек, който ще превърне месец ноември в незабравим за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com