5-те зодии с нова връзка през 2021 година

21022
5-те зодии с нова връзка през 2021 година
Снимка: iStock/Guliver

Новата любов е като глътка свеж въздух в горещ летен ден. Нови трепети, нови очаквания и много споделено щастие. Ето кои са зодиите, които ще се радват на нова любов през 2021 година.

ОВЕН: Време ви е за нещо ново любовта! Имате нужда от човек, който ще ви дърпа напред, който ще ви даде нови хоризонти и няма да ви натоварва. Имали сте много лоши връзки, от които просто сте започнали да страните от любовта, но истината е, че просто не сте попадали на точния човек. Затова се радвайте, че 2021 година ще ви подари нова връзка – много смислена, много топла и различна от всички, които сте имали досега.

4-те зодии, с които любовта е трудна

Има зодии, с които всичко става по-трудно – от една страна заради характерите, които имат, а от друга – заради самите им зо...

РАК: Не си мислете, че ако сте отскоро във връзка, това значи, че още по-скоро няма да намерите нова любов. В живота ви ще се появи човек, който ще ви даде толкова страст, колкото никой друг не е успявал да ви подари досега. Определено имате нужда от нещо разтърсващо и различно, а не от поредната скучна и романтична връзка, която накрая приключва по-бързо, отколкото е започнала. Имате всички предпоставки да превърнете тази връзка в нещо много дълго и специално. Ще го направите ли?  

ЛЪВ: Идва време за нова любов... която за ваша изненада ще е човек, който вече познавате от много години насам. Неведнъж любовта между приятели се е оказвала най-истинската и най-здравата основа за една дълга и щастлива връзка. Кой ли ваш приятел ще се превърне в новия ви партньор? Отговорът не е много далеч от вас, скоро ще получите специално признание в любов точно от човека, от когото най-малко очаквате. Интересно е, че това признание ще събуди неподозирани чувства у вас. Оставете се на сърцето да ви води!

ДЕВА: Нова връзка и нова изпепеляваща любов. Не очаквайте тази връзка да е най-голямата любов в живота ви, но определено можете да очаквате да е най-страстната,  която сте имали досега. Ще ви се подкосяват краката всеки път, когато видите този нов човек. Всички ще ви завиждат за бурната страст и новото приключение, което любовта ще ви поднесе. Насладете се на всеки момент и не мислете за след това! Ще стане това, което Съдбата е решила, а тя решава най-доброто за нас.

РИБИ: Идва време да зарежете всичко в миналото си и да насочите погледа си само напред. Ваш колега ще прояви сериозен интерес към вас. В началото може изобщо да не искате да започвате връзка, но с времето ще видите, че този човек е много сериозен към вас. Очакват ви много романтични първи срещи и трепети. Ще се изненадате как можете да откриете любовта в лицето на човек, който сте виждали всеки ден и сте гледали на него само като на колега.

Избери си една карта и виж късмета си в ЛЮБОВТА

Вярвате ли в късмета? Днес ще ви накараме да повярвате и да видите какво ви е подготвила любовта с тези карти! Изберете си една от кар...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com