5-те зодии с ново гадже през февруари

58474
5-те зодии с ново гадже през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Вторият месец от 2020 вече настъпва, а с него и дългоочакваният шанс за намиране на сериозна половинка за някои от зодиакалните знаци. Всички знаем, че истинското влюбване и по-важното - споделената любов са щастие, за което всеки тайно копнее. Добрата новина е, че според астролозите тази година се случва нещо особено рядко - всеки зодиакален знак ще има силни любовни шансове. За някои зодии обаче месец февруари ще е от ключово значение. От февруари до септември Юпитер сигнализира за голям романтичен късмет за представителите на земните и водни знаци и особено Телец, Рак, Дева, Козирог и Риби. Много от тях ще имат шанса да срещнат голямата любов, която ще остави следа в живота им.

Телец

Звездите определят телеца за най-големия любовник сред всички зодии през 2020 година, започвайки с романтичните мигове още от февруари. Телци, в следващите месеци може да намерите партньора, който винаги сте искали. Венера, господар на любовта и отношенията, присъства в 9-ти дом на вашия зодиак и предсказва положителен резултат в любовните ви преживявания. Не е изключено през тази година при вас да се завърне и изгубена любов. Купидон ще кръжи сериозно над вас и през 2020 може да чуете Менделсон и да предприемете голямата крачка към брака. Внимавайте с флиртовете обаче, защото е възможно да бъдете привлечени от атрактивна личност от отсрещния пол, която ще ви съблазнява с непознати за вас емоции, но която вече ще е сложила халката на пръста си. За да бъде съвсем шарен любовният ви хороскоп, ще ви подготвим и за новината, че може да бъдете омагьосани от чара на двама души, така че дерзайте, за да не осъмнете не с едно, а с две нови гаджета.

10 ТАЙНИ ЗА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Рак

Раците също ще се радват на романтични изживявания през цялата година, включително и през февруари. За много самотни представители на тази зодия е възможно да положат основните на доживотни връзки. Вашата по-мъдра и улегнала позиция в сравнение със старото ви бурно „аз“ през отминалите години ще привлече сериозни и стабилни представители на противоположния пол. Ако вече сте обвързани, внимавайте за отношенията си с партньора, защото под влияние на ретроградната Венера във връзката ви може да се отключат множество конфликти, включително и от финансово естество.

Дева

През февруари с шанс за нова връзка са и представителите на зодия дева. През този месец иначе рационалните и практични деви ще са по-склонни да следват сърцето, а не разума си. Емоциите ще са толкова силни, че любовният ви живот ще изглежда като вулкан, който се готви да изригне всеки момент. Деви, през втория месец на годината ще бъдете емоционално уязвими, така че ви съветваме да внимавате пред кого отваряте сърцето си, особено когато се касае за нови запознанства. Създали ли сте дългосрочни отношения, тази откритост може да задълбочи връзката ви с партньора ви и да укрепи доверието помежду ви. Ако досега сте били необвързани и сте мечтали да имате стабилни отношения, през 2020 г. ще имате толкова много почитатели, че единственото нещо, което можете да си помислите, е любовен отдих. В случай, че все още нямате брак, господарят на 5-ти дом Сатурн е на ваша страна и създава шансове за казване на заветното „да“.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2020: ДЕВА

Козирог

Козирозите също скоро може да се похвалят с ново гадже в началото на годината. Любопитното е, че според звездната им карта представителите на тази знак може да изпитат любовна тръпка не къде да е, а в офиса, така че козирози, не подминавайте високомерно знаците, давани ви от колеги. Не знаете в кой от тях се крие вашият нов партньор. Като цяло февруари ще е доста наситен с емоции месец за вас. Козирогът се чувства най-добре сам, затова често избягва контакт с другите. Вие обичате да инвестирате енергията си в работа, а удовлетворението, която тя ви носи, ви кара да се чувствате полезни. Това е още причина за шансове да срещнете голямата любов именно в офиса. Двойките сред козирозите, които са преминали през напрегнатите моменти през 2019 г., могат да очакват по-спокойни мигове и преминаване на друго ниво в отношенията с партньора, а именно сключване на брак, както и създаване на дете.

Риби

Риби, февруари е месецът на любовта за вас тази година. Сатурн ще влезе във вашия зодиакален знак в края на януари, създавайки благоприятни условия най-вече по отношение на работата, но също и в любовен аспект. Всички самотни представители на знака може да очакват силни емоции през февруари, които да поставят и началото на нова стабилна връзка. Съветваме ви обаче да бъдете внимателни с очакванията си. Романтичната ви натура ще ви подтикне да планирате новата си връзка за дълъг период от време, но ще е по-добре да оставите нещата да следват собствения си ход, за да избегнете разочарования. Ако вече сте обвързани, планетата Венера, която заема 11-ти дом, ще ви помогне да поддържате сладостта в любовната си връзка през цялата година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com