5 типа дрехи, които правят фигурата ви по-едра

3267
5 типа дрехи, които правят фигурата ви по-едра
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Всички искаме да изглеждаме по-слаби и стройни, но понякога изборът ни на дрехи прави така, че тялото ни да изглежда по-голямо, сякаш сме качили някой и друг килограм. Ако искате да изглеждат по-добре, избягвайте да носите тези дрехи:

1. Блузи с къдрици – блузите, които имат къдрици като елемент по себе си, са изключително елегантни и кокетни, но те се носят най-вече от по-слабички жени, които имат нужда изкуствено да придадат обем и форма на фигурата си. Ако сте по-пълнички, избягвайте да носите такива дрехи, които само ще направят тялото ви да изглежда по-голямо.

4 материи, които НЕ трябва да се перат в пералня

Независимо дали става дума за любимата ви копринена блуза, или за най-уютния вълнен пуловер, почти всеки човек има няколко дрехи, без к...

2. Mom jeans – така модерните напоследък „майчински дънки“ са модел дънки, които са с много широки крачоли. Тези дънки са удобни и лесни за носене, но ако имате широк ханш, ще ви изиграят лоша шега и ще изглеждате много по-големи, отколкото всъщност сте. Този тип дънки стоят най-добре на изключително слабички жени с много слаби крака, които искат малко обем в тази област.

3. Панталони с ръб – избягвайте да носите панталони с ръб, защото те падат свободно по краката и не очертават правилно фигурата ви. Ако имате по-пълнички крака, носете стегнати черни дънки, които са почти като клин, само дето са малко по-разкроени на крачолите. Те ще направят краката ви да изглеждат по-дълги и стройни.

4. Дълги поли – дългите поли определено не придават изящност на една по-пълничка фигура. От една страна скриват всички несъвършенства, но от друга страна разширяват много долната част на тялото и не й придават никаква форма.

5. Вталени ризи – вталените ризи определено не са добър избор, когато имате излишни килограми по себе си. Те не са разтегливи, очертават всичко и често се разтварят на копчетата и изобщо не изглеждат добре. Винаги избирайте по-прав силует, когато си купувате ризи, така че да не подчертавате излишните килограми.

Как да премахнете миризма на манджа от дрехите

Звучи ли ви познато? Срещате се с приятели в хубав нов ресторант. Наслаждавате се на невероятно хапване и смях, но след като се прибере...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com