5 въпроса, които ще ви разкрият характера на всеки човек

76906
5 въпроса, които ще ви разкрият характера на всеки човек
Снимка: pentimento.bg

Срещите с нови хора са едно от най-хубавите неща в живота. Някога всеки от приятелите, познатите, колегите ви е бил непознат за вас и в началото не сте можели да знаете що за човек е. Или пък сте можели?

Според изданието Entrepreneur има пет въпроса, чиито отговори могат да ви разкрият много за дадена личност. Те са особено полезни и за мениджъри, които често провеждат интервюта за работа.

4 типа мъже според годината на раждане. Кой е той?

Мъжете си приличат по много неща, които ние жените често не разбираме. Годината им на раждане има своята роля в това какви характери пр...

1. Как би се описал?

Тук няма конкретика – не карате човека да опише характера си или пък себе си като професионалист. Важно е какво ще избере да отговори. Срамежливите или безхарактерни хора си служат с по-неутрални думи като „наблюдателен“ или „последователен“, докато екстровертите избират по-експресивни - „интелигентен“, „амбициозен“, „енергичен“.

2. Какво е най-голямото ти постижение?

Отговорът ще ви разкрие няколко ключови неща. Къде е фокусът на човека - дали ще посочи лично или професионално постижение? Както и преди колко време е постигнал успеха си, колко време му е отнело. Ако дълго се чуди, преди да посочи нещо, значи няма много постижения, от които да избира.

4 типа жени според календара на Изтока

Романтичната жена Това са жените, родени в годината на Коня, Тигъра и Кучето Кон (1990, 1978, 1966, 1954, 1942…): Барбара Стре...

3. Коя е последната хубава книга, която прочете?

Така ще научите повече за нагласите и влеченията му. Някой може да ви каже, че не чете книги или пък да посочи роман от задължителните в училище, колкото да каже нещо. Тези, които наистина четат, пък ще ви...ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com