5 знака, по които ще разпознаете фалшивия човек

9217
5 знака, по които ще разпознаете фалшивия човек
Снимка: Thinkstock

Ако сте заобиколени от хора, които често пъти излагат на критика мнението ви, обещават нещо, но рядко го спазват, но са извънредно любезни, когато искат някаква услуга от вас, то е доста вероятно да сте попаднали на фалшив човек. Често пъти фалшивата личност се разпознава доста трудно, защото тя може умело да се прикрива.

Такива хора обичат да заблуждават останалите, да ги подвеждат и да се възползват от тях. Този тип хора имат предимно познати и доста по-малко приятели. Ако се чудите дали човекът около вас има излъчва фалш и лъжа, ето няколко ясни индикации, по които да го разкриете.

Приеми, че някои хора трябва да изчезнат от живота ти!

Неволите, недоволството и кавгите са част от живота, както и от човешките взаимоотношения. Ако обаче откриете, че близки хора "гризат" ...

1.  Фалшивите хора гледат да са любезни с тези, които са по-богати и по-властни

Ако човекът е истински, за него е без значение какъв е социалния статус на другия. За него приятелството е по-важно от всичко останало.

Фалшивият човек обича да се сприятелява с хора, за да ги използва. Той търси личности само със сходни интереси и когато ги открие, гледа да бъде престорено любезен и отзивчив с тях. Стреми се да се сближи с тях само защото може да изкопчи нещо полезно, което да му послужи в работата или в живота. Ако види, че човекът няма сходни размисли, фалшивият човек го умножава по нула.

2. Фалшивите хора обичат да манипулират и да се възползват от другите

Всеки човек има някаква цел и се стреми към нея. Истинските хора го правят с много работа и лишения. Докато фалшивите обичат да въздействат на свои познати, приятели или роднини, като ги убеждават да правят неща за тях, които да им помагат.

5 признака, че човекът срещу теб те манипулира

Ако се чувствате много уморени на работа и сте плакали няколко пъти в тоалетната през последната седмица, причините може да са много. Н...

Често пъти чрез манипулация те успяват да постигнат своето, като понякога си служат със заплахи и създаване на чувство за вина в другия.

3. Фалшивите хора искат да са обградени от постоянно внимание

Когато човек започне да преминава моралните норми, за да бъде оценен от другите, това е ясен знак, че е фалшив. Такъв тип човек обича да се пъха навсякъде, при това го прави нарочно, за да извлече максимална полза от това. Харесва му да се хвали и да нарича себе си „тарикат“.

Но рано или късно хората го надушват и прекратяват отношения с него. След което той се прехвърля на друг обект и продължава със същите номера там.

Честният човек не обича да привлича вниманието на останалите върху себе си. Той прави нещата по начин, по който мисли, че е редно и след време това му се връща стократно. Хората ценят тези хора и сами ги търсят, защото те правят нещата както им идва отвътре и често пъти това е печелившо.

6 начина да накарате хората да правят това, което искате

Знаете ли, че има начини да накарате хората да правят, каквото искате, без дори да го осъзнават? Независимо дали искате хората да ви ха...

4. Фалшивият човек обича да се фука наляво и надясно

Често пъти някой човек започва да се изтъква и да се хвали какво е постигнал, колко бил спечелил, колко литература е прочел.

Ако той започне да го прави редовно, като подчертава, че никой не може да се мери с него, значи този човек е комплексиран. Истинската личност не се хвали с постигнатото, тя не се опитва да се хареса на другите. И въпреки това всички харесват и уважават такъв човек, защото виждат какво е постигнал.

5. Фалшивите хора харесват клюки и интриги

Само фалшив човек е в състояние да разпространява слухове и клюки с цел да му е по-интересен животът. Той смята, че когато внесе интрига и е по-интересен и търсен от хората. Държи се лицемерно с хора, които не го харесват и редовно говори зад гърба им. На устата му винаги има фалшива усмивка и ако не го познавате може да се заблудите, че срещу вас седи искрен и честен човек. Истинските хора разбират, че това е човек, който любезничи с тях с цел да ги злепостави. Тогава започват да го избягват и накрая прекратяват отношения с него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com