5 зодиакални знака, които имат вроден талант за градинарство

17227
5 зодиакални знака, които имат вроден талант за градинарство
Снимка: iStock

Летният сезон за представителите на тези знаци винаги е радост.

1. Риби

Рибите обичат да се грижат за растенията, защото са много грижовни и внимателни към всички живи същества. Представителите на знака са артистични и използват своите способности в градинарството. Те обичат да гледат как градината им преминава през смяната на сезоните и да работят с почвата. Рибите също обичат градината заради възможността да останат насаме с природата. Например, те обичат да слушат птиците и да гледат небето.

Какво растение да отглежда всяка зодия за повече КЪСМЕТ

2. Дева

Девата иска да научи всичко за градинарството - как правилно да засаждат, да се борят с вредители, да монтират напоителна система и т.н. Девите са дисциплинирани, така че инструментите им за градината  винаги са на мястото им. Хората от този знак винаги знаят къде имат маркуч, лопата или мотика. Те също така мислят за градинската екосистема. Следователно в градината на Девата растенията живеят по свой собствен график, което им позволява да бъдат по-малко контролирани. Единственото нещо, което дразни представителите на знака в градинарството, е мръсотията под ноктите, така че Девите винаги работят с ръкавици.

3. Везни

Везните обичат красивите неща и свежите цветя в къщата, а какъв по-добър начин да отглеждат свои собствени цветя и растения? Също така, хората от този въздушен знак оценяват тишината в градината – докато вадят плевели или подрязват храсти, могат да се отпуснат и да се отърват от безпокойството. Везните с удоволствие купуват допълнения към градината и оборудват нейната територия. Например, те могат да допълнят градината с баня за птици, да организират малко езерце или таен кът, където можете да четете или да се отпуснете.

Какво е твоето цвете според зодията

4. Водолей

Водолеите се чувстват по-добре, когато прекарат няколко часа на открито, следователно градинарството за тях е терапевтично. Вдъхновява ги – след ден в градината представителите на знака могат да бъдат осенени от идея, например, като създадат иновативен начин за поливане или подрязване на растения. Водолеите се гордеят, когато нещо започне да расте и често се хвалят с реколтата си.

5. Рак

Раците се гордеят с дома си и обичат да го подобряват, това се отнася и до градината. Работата с почвата, гледането на появата на първите издънки и пъпки и възможността да берат свои собствени плодове и зеленчуци създават на Раците приятно  усещане. Градинарството им позволява да изразяват емоциите си по безопасен начин. Раците използват градината си като платно, превръщайки я в произведение на живо изкуство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com