5 зодии, които НЕ искат да имат деца

12168
5 зодии, които НЕ искат да имат деца
Снимка: iStock/Guliver

Общоприето е, че почти всеки човек в живота си се стреми да създаде силно семейство и да има деца. Както казват обаче астролозите, не всички знаци споделят общо мнение по този въпрос. Ето кои зодии всъщност нямат желание да станат родители.

Овен

Овните постоянно се занимават с изграждането на кариера. Винаги имат много неща, които трябва да свършат възможно най-скоро. Поради това раждането на дете не се вписва в техните планове, които са толкова много. Представителите на тази зодия отлично разбират, че сърцето им не е изпълнено с любовта, необходима за отглеждането на дете, затова не искат да поемат допълнителна отговорност.

Рак

Финансовата стабилност е много важна за представителите на зодия Рак. Ако я нямат, не могат да мислят за деца. Хората от този знак са готови да работят ден и нощ, за да бъдат успешни в професията си и да се реализират като личности. Те отлагат появата на деца и ако все още се чувстват добре, могат да изпитат щастието на бащинството или майчинството на по-късен етап. Но при условие на стабилен доход и успешно изградена кариера.

Стрелец

Стрелците не се интересуват много от темата "деца". Те са твърде независими и свободни да се натоварват с още задължения. Представителите на тази зодия не са готови да се сбогуват с безгрижната си младост и да се потопят в отглеждането на бебе. Наред с това, тяхното безразсъдно отношение към живота ще им попречи да осъзнаят напълно отговорността си към собствените си деца.

Везни

Въпреки факта, че Везните обичат деца те много се страхуват да ги имат. Раждането на дете напълно променя живота на хората. Те ценят личното си пространство и се стремят да живеят за себе си. Следователно всеки намек за деца от половинката им ще се възприеме с враждебност.

Козирог

Козирозите се нуждаят от спокойствие и хармония. Този подход към живота не може да се комбинира с възпитанието на наследници. Разпръснати играчки, шум, памперси и безсънни нощи - всичко това може да извади Козирозите от кожата им и да ги отвлече от богатия им вътрешен свят. Децата само ще унищожат техния утвърден модел на живот, основан на логика и перфекционизъм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com