5 зодии, които засядат в токсични връзки

16418
5 зодии, които засядат в токсични връзки
Снимка: iStock/Guliver

В обкръжението на всеки от нас има поне един човек, който непрекъснато „затъва“ в токсични връзки. Според астролозите, представителите на определени зодии най-често избират неподходящ партньор и това се дължи преди всичко на трудния им характер.

Овен

Хората, родени под този знак, винаги се стремят към независимост. Те предпочитат да доминират във връзката си, искат да станат опора за любимия човек и са готови да поемат всички основни отговорности в семейството. Често техните партньори ги използват най-безсрамно и това в крайна сметка води до крах на връзката.

4-ТЕ ЗОДИИ, С КОИТ БРАКЪТ Е НАЙ-ЩАСТЛИВ

Рак

Карта таро за деня, 26 ноември

Таро картата "Въздържание" ще окаже влияние върху събитията и емоциите в живота ни на 26 ноември 2020 година. Арканата изобразява Анге...

Раците са сред най-големите песимисти в хороскопа. Те са изключително емоционални. Отчаяно се нуждаят от любов и постоянна подкрепа. Но тези черти на характера им изиграват лоша шега в любовта.

Представителите на зодия Рак често бъркат истинската любов със съчувствие и обич и след това страдат от това. Те отдават на партньора цялата си грижовност и обич, очаквайки в замяна безгранична любов и подкрепа.

За да привлекат вниманието на любимия човек към себе си и да предизвикат съчувствието му, Раците драматизират постоянно. В крайна сметка партньорът им просто не може да издържи и слага край на връзката.

Везни

Везните влизат в токсични взаимоотношения поради собствената си наивност и безгранична вяра в най-доброто. Представителите на тази зодия се стремят да открият положителни черти дори в най-лошия човек.

СЪВЕТ в любовта за всяка от 12-те зодии

Всяка зодия има нужда от съвет в любовта, за да бъде щастлива и по-лесно да ѝ се получават нещата в личен план. Понякога не осъзнаваме ...

Те се опитват да убедят себе си и другите, че партньорът им е изключително добър. Но след подобна самоизмама, в крайна сметка Везните се оказват наранени.

Козирог

Представителите на тази зодия се опитват да изглеждат силни и независими, но всъщност те са уязвими и беззащитни. Неслучайно много от тях предпочитат самотата - любовта ги травмира. Често са неспособни да се борят с чувствата си. Козирозите се влюбват в напълно неподходящи хора и остават с тях, надявайки се на най-доброто. Въпреки трудностите във връзката, те продължават да се борят за щастие, докато осъзнаят, че усилията им никога няма да доведат до желания резултат.

Риби

Рибите се отличават с патологичната си способност да привличат всякакви манипулатори, които дълго време остават в съзнанието и сърцето им и ги карат да страдат. Представителите на този знак не са в състояние сами да се измъкнат от влиянието на опитен кукловод, затова се нуждаят от подкрепата на приятели и роднини.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com