5 зодии, зад които се крие фаталната жена

8133
5 зодии, зад които се крие фаталната жена
Снимка: iStock/Guliver

Те са неустоими и могат да имат всеки мъж, когото си пожелаят. Владеят изкуството на любовта до съвършенство и само с една усмивка могат да ви спрат дъха. Зад тях се крие образът на фаталната жена.

Риби

Тяхната красота трудно може да я да забравите. Правилните форми на лицето и спортното телосложение са типични за тях. Те са с мерки на манекенки. Високи, стройни и елегантни. Не обичат да спортуват и за сметка на това обичат да си хапват от всичко. Външният вид е олицетворение на вътрешната им красота. Зад красивата фигура и лъчезарно лице, се крият непривични за повечето жени качества. Предизвикателни и загадъчни. Това е тяхната супер сила, пред която никой мъж не може да устои.

Най-секси мъжете по зодии (част II)

Уникалните качества, които звездите даряват, могат да се превърнат в ключ към популярността при противоположния пол. Прочетете първата...

Водолей

Радвай, се на малките неща в живота. Това олицетворява в пълна степен жените Водолей. Те са дребнички и с  красиви лица. Могат да те побъркат само с поглед. Прекрасна кожа и меки устни. По това ще ги познаете. Не обичат да претендират със своите природни дадености. Свободният им дух често е неразбран за противоположния пол.

Телец

Винаги засмени гребат с пълни шепи от живота. Те се носят на крилете на любовта. Обичат да флиртуват и се държат предизвикателно. Външният им вид съответства на духовното им състояние. Стройни и с нежна кожа. Светлите им очи излъчват съблазън, която обезоръжава мъжете само с поглед. Харесва им да си играят с мъжете. Често дават фалшиви сигнали, за да видят как ще реагира отсрещния пол. Имат огромен арсенал от женски номера, които не се страхуват да използват както намерят за добре. Те винаги ще имат запазено място в паметта ви. Просто няма как да ги забравите, дори да искате.

Вижте кое прави някои мъже толкова секси

Чудили сте се някога как някои мъже привличат погледите към себе си, дори да не могат да се похвалят със завидна красота и привлекателн...

Лъв

Грациозни и елегантни. Като от корица на списание. Тяхната походка излъчва самоувереност и класа, която трябва да ви подскаже, че тя диктува правилата. Знае какво иска от мъжете и умее да ги манипулира до съвършенство. Неусетно ще попаднете в капана на пленителния им чар, от който няма измъкване. Обичат да се обличат според последните модни тенденции. Лесно ще ги разпознаете в тълпата, защото те са родени, за да се открояват!

Козирог

Слаботелесни и средни на ръст, но с дълги и изваяни крака. Меките и чувствени устни са основното им оръжие. Знаят как да подчертаят красивите си черти и да акцентират върху тях. Изтънченият им вкус за дрехи, е съпоставим с начина, по който си избират мъж. Те могат да имат всеки, но търсят точно определен типаж, който може да отговори на високите им очаквания. Попаднете ли в обсега им - значи сте специален!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...