6 грешки, които жените правят в леглото

10962
6 грешки, които жените правят в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Всичко, което се случва в спалнята, си остава там! Трябва обаче понякога да говорим за това, за да бъдем по-добрата версия на себе си и да осъзнаем къде грешим и какво можем да направим по-добре, така че да сме щастливи с партньора си.

Ето кои са 6-те най-големи грешки, които жените правят в леглото:

6 неща, с които жените ОТКАЗВАТ мъжете от брак

Всички ние имаме приятелски двойки, които са заедно от години, но нито са сгодени, нито предприемат крачката да сключат брак. Причините...

1. Симулират – всяка дама се притеснява, че ако някой път не достигне до „заветния край“, ще разочарова партньора си. Обаче ако партньорът ѝ е добре запознат с женското тяло, ще знае, че стигането до щастлив край за жените невинаги е възможно и в това няма нищо лошо. А когато една жена симулира всеки път, партньорът ѝ си мисли, че прави всичко както трябва, а в крайна сметка прави точно обратното и не получава адекватна „обратна връзка“ за това кое работи и кое не. Така че, дами – спрете! И бъдете себе си във всеки момент, дори и под завивките.

2. Карат го прекалено бавно – повечето жени наистина обичат нещата под завивките да се случват бавно. Да има предварителна игра, да се насладят партньорите един на друг и всички тези неща, които идват преди същинския секс. Някои жени обаче прекаляват и не усещат кога е достигнал пикът на възбуда при партньора им и понякога той отминава, оставяйки го не чак толкова удовлетворен накрая.

3. Непрекъснато говорят– е, има жени, които си мислят, че когато говорят карат партньора си да се чувства по-сигурен в това, което прави. Обаче мъжете не мислят така, те добре знаят кога се справят добре и кога не, без да са нужни вербални наставления и прекалено много приказки. Оставете се на един от малкото моменти, в които приказките са излишни.

4. Пасивни са – няма мъж, който да си пада по това жената до него да е пасивна и той да върши цялата работа. Много жени обичат да бъдат глезени, но често забравят, че и трябва да поглезят човека до себе си в замяна. Сексът е взаимно удоволствие и винаги има нужда от две главни действащи лица, за да е незабравим.

7 неща, за които мъжете се притесняват в спалнята

Всички си мислим, че жените са тези, които непрекъснато мислят за фигурата си, за това как се справят и какво си мисли мъжът до тях. ...

5. Правят едно и също – на едно и също място, по едно и също време и по един и същи начин. Това може да побърка... от скука... всеки мъж. Има жени, които не излизат от границите на спалнята, не опитват нищо ново и никога не изненадват половинката си с нещо нестандартно за тях. Ако искат да поправят грешката си, трябва да сменят обстановката, подхода или да зарадват половинката си с красиво бельо. Каквото и да е – ще подейства освежаващо на връзката им.

6. Винаги чакат партньора си – чакат го да предприеме нещо, но никога не са инициаторите. Всеки мъж обича от време-на време жената до него да поема инициативата и го съблазни, така че той да се почувства желан и да усети, че жената до него също има желание за преживявания под завивките.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com