6 грешки, които жените правят в леглото

10925
6 грешки, които жените правят в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Всичко, което се случва в спалнята, си остава там! Трябва обаче понякога да говорим за това, за да бъдем по-добрата версия на себе си и да осъзнаем къде грешим и какво можем да направим по-добре, така че да сме щастливи с партньора си.

Ето кои са 6-те най-големи грешки, които жените правят в леглото:

6 неща, с които жените ОТКАЗВАТ мъжете от брак

Всички ние имаме приятелски двойки, които са заедно от години, но нито са сгодени, нито предприемат крачката да сключат брак. Причините...

1. Симулират – всяка дама се притеснява, че ако някой път не достигне до „заветния край“, ще разочарова партньора си. Обаче ако партньорът ѝ е добре запознат с женското тяло, ще знае, че стигането до щастлив край за жените невинаги е възможно и в това няма нищо лошо. А когато една жена симулира всеки път, партньорът ѝ си мисли, че прави всичко както трябва, а в крайна сметка прави точно обратното и не получава адекватна „обратна връзка“ за това кое работи и кое не. Така че, дами – спрете! И бъдете себе си във всеки момент, дори и под завивките.

2. Карат го прекалено бавно – повечето жени наистина обичат нещата под завивките да се случват бавно. Да има предварителна игра, да се насладят партньорите един на друг и всички тези неща, които идват преди същинския секс. Някои жени обаче прекаляват и не усещат кога е достигнал пикът на възбуда при партньора им и понякога той отминава, оставяйки го не чак толкова удовлетворен накрая.

3. Непрекъснато говорят– е, има жени, които си мислят, че когато говорят карат партньора си да се чувства по-сигурен в това, което прави. Обаче мъжете не мислят така, те добре знаят кога се справят добре и кога не, без да са нужни вербални наставления и прекалено много приказки. Оставете се на един от малкото моменти, в които приказките са излишни.

4. Пасивни са – няма мъж, който да си пада по това жената до него да е пасивна и той да върши цялата работа. Много жени обичат да бъдат глезени, но често забравят, че и трябва да поглезят човека до себе си в замяна. Сексът е взаимно удоволствие и винаги има нужда от две главни действащи лица, за да е незабравим.

7 неща, за които мъжете се притесняват в спалнята

Всички си мислим, че жените са тези, които непрекъснато мислят за фигурата си, за това как се справят и какво си мисли мъжът до тях. ...

5. Правят едно и също – на едно и също място, по едно и също време и по един и същи начин. Това може да побърка... от скука... всеки мъж. Има жени, които не излизат от границите на спалнята, не опитват нищо ново и никога не изненадват половинката си с нещо нестандартно за тях. Ако искат да поправят грешката си, трябва да сменят обстановката, подхода или да зарадват половинката си с красиво бельо. Каквото и да е – ще подейства освежаващо на връзката им.

6. Винаги чакат партньора си – чакат го да предприеме нещо, но никога не са инициаторите. Всеки мъж обича от време-на време жената до него да поема инициативата и го съблазни, така че той да се почувства желан и да усети, че жената до него също има желание за преживявания под завивките.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...