6 известни личности, които не искат да имат деца (СНИМКИ)

35819
6 известни личности, които не искат да имат деца (СНИМКИ)
Снимка: Screenshot

За някои известни личности славата, парите и охолният живот са достатъчни, за да живеят щастливо. Има хора, които просто не искат да имат деца и да изживеят живота си, съобразявайки се единствено със себе си. Ето кои са звездите, които никога не искат да имат деца.

1. Рене Зелуегър – това е актрисата, известна от любимия на мнозина филм „Дневникът на Бриджит Джоунс“. Звездата е на 51 години, няма деца и вероятно никога не е искала. Тя споделя, че децата биха донесли само хаос в живота ѝ и според нея щастието не идва само от тях. Обича ролята си на леля, но не иска собствени наследници.

Колко татуировки имат холивудските звезди?

Преди няколко десетилетия хората свързваха татуровките с престъпен начин на живот, взимане на наркотици и какво ли още не. Но към днешн...

2. Дженифър Анистън – любимата ни актриса от „Приятели“ скоро навърши 51 години и тя е една от звездните дами, които нямат деца. Според нея всеки трябва да живее така, както си иска и това, че няма деца, не бива да се превръща в осъдителна тема за разговор. Просто не иска!

3. Ким Катрал – Саманта от „Сексът и градът“ е любима актриса и звезда, позната по целия свят. Тя вече е на 64 и изобщо не се притеснява от това, че няма деца. Преди много години, още когато се е снимал сериалът „Сексът и градът“, Ким Катрал е имала възможност да направи инвтиро процедура. Но е трябвало да избере това или да продължи с участието си в сериала. Все пак е решила, че кариерата и е по-важна и е запазила ролята си в култовия сериал. Тя споделя, че майчинството не е за всеки, особено за нея.

Холивудски звезди със славянски и еврейски корени

Тези американци са известни по целия свят, но близките им предци са родени и израснали в Руската империя, съобщава РИА Новости. Леонар...

4. Доли Партън – и за нея кариерата се оказва по-важна от това да има деца. Нейният избор е съвсем съзнателен, както на всички останали знаменитости. Децата са хубаво нещо, обича ги, радва им се, но никога не си се е представяла в ролята на майка.

5. Уинона Райдър – на 49 години това е актриса, която често е играла роли на майка във филмите, в които се е снимала. Въпреки това никога не е усещала желанието наистина да стане такава. Тя обича децата, но не иска свои, защото се притеснява, че те ще попречат на кариерата ѝ.

6. Леонардо ди Каприо – не е твърдо против това да има деца, споделя че ако му се случи, ще го обича с цялото си сърце. Но не е сигурен дали иска детето му да израсне в този свят. Актьорът споделя още, че имал тежко детство и през живота си никога не се е разбирал добре с децата.

Звезди, влюбили се в обикновени хора (СНИМКИ)

Без значение кога и къде сте родени, няма начин в даден момент от живота си да не сте фантазирали как се срещате с любимата си знамен...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно