6 лъжи, които всеки един от нас е изричал

4988
6 лъжи, които всеки един от нас е изричал
Снимка: iStock/Guliver

Има лъжи, които просто не можем да си спестим, колкото и да сме „за“ това истината винаги да е на първо място. Сигурни сме, че всички вие сте изричали някога тези 6 лъжи, за да си спестите неудобство или някое друго неприятно преживяване.

1. „Не, не ме събуди“ – всеки, който се е събуждал от телефонен звън, винаги е изричал тази реплика, за да не накара човека, който му е позвънил, да се почувства неудобно. Най-забавното в случая е, че всеки може да отличи сънливия ви глас и без да му казвате да знае, че ви е събудил. Въпреки това, честичко изричаме тази мъничка лъжа.

3-те най-чести лъжи, които мъжете и жените изричат

Всяка двойка апелира към честност във връзката си това е едно от най-важните условия, за да може и двамата във връзката да са щастливи....

2. „И аз те обичам“ – тъжно, но факт! Всеки един от нас все някога е изричал тези думи, когато някой отсреща му е казвал, че го обича. Някак си не върви да кажеш „Благодаря“ или да останеш безмълвен. Понякога тази реплика идва от човек, с който сме заедно отскоро и не се чувстваме готови да му отвърнем със същото, а друг път от приятел, който ни усеща по-близки, отколкото ние усещаме него.

3. „Ям здравословно“ – една от най-често изричаните лъжи, с които и ние самите се заблуждаваме. Все забравяме за откраднатата бисквитка или бонбон между храненията, за вечерите, в които сме си поръчвали пица и помним само здравословните салати, с които заблуждаваме и другите, и себе си.

4. „Свърших“ – е, тук няма много какво да обясняваме, но всяка жена е казвала в живота си доста пъти, че сексът е бил с щастлив край и за нея, макар това да не е истина. Жените не лъжат по друга причина, освен тази че просто не искат да засегнат партньора си, когато знаят колко хубаво е било всичко, а те все пак са се насладили на секса. При жените достигането на оргазъм е доста по-трудно, отколкото при мъжете и всеки трябва да знае това.

5. „Отива ти“ – прическа, дреха или каквото и да е, всеки от нас е лъгал, че на някой му отива нещо, когато всъщност не изглежда особено добре. Но когато този човек вече има нова прическа и не може да я промени, защо да му казваме, че не изглежда добре, вместо да го окуражим за решението и да го накараме да се усмихне.

3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 3)

Няма зодия, която да не прави своите грешки, но някои от тях успяват много добре да прикрият стореното. Разберете кои са греховете на з...

6. „Отслабнал си“ – всеки един от нас е казвал това на някой, който активно се опитва да свали килограми, за да го мотивира още, дори свалянето на килограми все още да не е факт. Тази лъжа може да накара човека отсреща да полети от щастие, да му дойдат още сили за тренировки и всъщност по този начин вие му правите услуга като го мотивирате да продължи напред.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com