6 начина, по които мъжът смазва самочувствието ви

6691
6 начина, по които мъжът смазва самочувствието ви
Снимка: iStock/Guliver

Много жени дори не разбират, че партньорът до тях не се държи добре и смазва самочувствието им. И това е така, докато някой от обкръжението не им покаже, че това всъщност е самата истина. Не допускайте това да се случи и вижте какво прави той, за да понижи самочувствието ви.

1. Сам взима решенията – почти никога не се допитва до вас за важните неща, които се случват в живота ви. Кара ви да си мислите, че той е по-вещ и разбира повече от всичко, така че каквото каже – това ще се случи. Трябва да запомните добре, че всички важни решения в една връзка се взимат от двамата партньори, всичко друго е неправилно.

4 знака, че във връзката ви няма любов

Много често сме във връзки, в които няма любов, няма бъдеще, но по някакъв начин се чувстваме добре и спокойни в тях. Това спокойствие ...

2. Пести комплименти – мъжете, които рядко правят комплименти, го правят съвсем умишлено. Не искат жената до тях да има голямо самочувствие, а предпочитат да си мисли, че едва ли не е привилегия да бъде с него. И така всеки комплимент е истински специален, именно защото е рядко явление.

3. Прекъсва ви, докато говорите в компания – мъжете, които не ви оставят да се доизкажете, често си мислят, че можете да ги злепоставите или засрамите с някоя реплика. Много от тях, особено когато се намирате в голяма компания, не ви оставят да вземете думата, а ви превръщат в страничен наблюдател.

4. Игнорира вашите интереси – никога не се интересува какво точно правите в офиса, какви са ви хобитата, не идва с вас на места, които не представляват интерес за него и т.н. Много мъже си мислят, че само техните интереси са важни, а изобщо не уважават тези на половинката си. Тъжно и грозно!

5. Прави ви забележки за дрехите – често се намесва, когато се обличате сутрин за работа или по специален повод. Казва ви какво ви отива, какво не и че даден тоалет не ви стои добре. По този начин той взима контрол и над нещо, което би трябвало да е изцяло ваше решение.

Раздялата с тези 3 зодии не се преживява НИКОГА

Влюбването е трудно, но още по-трудно е да се „разлюбите”. Лекуването на разбито сърце изисква време, но тези зодии имат ня...

6. Проверява всичко, което правите – няма ви никакво доверие, че можете да свършите нещо сами. Често минава след вас, за да види дали нещо е свършено. А ако става дума за по-голям и важен ангажимент, изобщо не го оставя на вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com