6 признака, че НЕ обичате истински човека до вас

4686
6 признака, че НЕ обичате истински човека до вас
Снимка: iStock/Guliver

Много от нас не могат да различат истинската любов от временното увлечение. Понякога си мислим, че обичаме някого, докато една сутрин не се събудим осъзнали, че това не е човекът за нас. Ето кои са признаците, по които можете да познаете дали обичате истински или се самозалъгвате.

1. Никога не се извинявате без вина – истинската любов не държи толкова на подробности като това кой е виновен и кой невинен в някой глупав спор. Важното накрая е просто да се разберете и да прекратите кавгата, затова и сте склонни да се извините, дори да не чувствате вина. Така поставяте връзката ви пред себе си, което е признак за истинска любов.

Какво се случва с тялото ви, когато се влюбите

Когато се влюбят, хората могат да преобърнат живота си с главата надолу - от поведението до най-важните си приоритети. Ето какво се слу...

2. Изпитвате панически страх – да не изгубите човека до себе си, да не му изневерите, да не ви изневери или да се случи нещо, което просто ще прекрати връзката ви. Когато се сетите за това и не сте равнодушни, а нещо силно ви трепва, тогава всичко е наред и обичта ви е истинска. Ако тази мисъл не ви тревожи, то може би трябва да се позамислите дали сте с правилния човек.

3. Не правите подаръци и изненади без повод – едно е да подариш на някого подарък, защото има рожден ден, но съвсем друго е, когато просто без повод искате да изненадате човека до себе си. Ако не правите спонтанни мили жестове, а само по повод, може би този човек не е точно вашата половинка.

4. Сексът не е върхът – не сте във възторг от химията помежду ви, но засега смятате, че това не е най-важното. И наистина не е, но няма ли я – връзката ви е загубена. Няма как да сте с някой цял живот и да правите любов без химия, без страст и просто да се примирите с този факт. Истинските сродни души са огън в леглото и това продължава завинаги.

5. Не правите планове – нямате никакви планове за съвместното ви бъдеще. Не си представяте сватба или деца, изобщо опитвате се да не мислите за това, защото осъзнавате, че реално не го желаете и потискате тези теми в ума си.

4-те зодии, които играят мръсно в любовта

Всеки един от нас се стреми да има щастлива и спокойна връзка, докато в живота ни не се появи някой, който тотално погубва тези наши пл...

6. Вътрешно го усещате – знаете го, усещате, че не изпитвате истинска любов, но всякчески се опитвате да не мислите за това като се надявате един ден този факт да се промени. Истината е, че просто трябва да признаете пред себе си, че не обичате човека до вас и да продължите нататък, вместо взаимно да си губите времето.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com