6-те погрешни действия, с които една жена може да отблъсне всеки мъж

2576
6-те погрешни действия, с които една жена може да отблъсне всеки мъж
Снимка: iStock

В старанието си да се харесаме на даден мъж понякога правим неща, с които постигаме точно обратното – отблъскваме го. Прекарваме часове пред огледалото и в залата, а всъщност това са най-маловажните неща, когато един човек те обича истински. Нека видим какви грешки допускаме при комуникацията си с противоположния пол:

Прекаляваме с прическата

Мъжете не обичат твърде натруфените прически и многото аксесоари за коса. Предпочитат естествения вид на косата ви. Диадеми, скрънчита, шноли и най-различни фиби – всичко това ще го накара да се зачуди за миг. Друго е, че те не искат и да си помислят колко време ще им отнеме премахването на всеки един от елементите. 

Прическа с мокър ефект

Широко разпространените сред звездите прически с мокър ефект са доста актуални, но не и за мъжкото съсловие. Тъй като те не следят тези тенденции, за тях такъв тип прическа е просто индикация за мръсна коса. По мнението на някои представители на силния пол, това действа отблъскващо и никак не е секси.

Афропрически

Тъй като това отново е актуална тенденция, доста момичета прибягват към афро къдриците, но за мъжете те отново са отблъскващи. Според тях тези момичета просто искат да са в крак с модата, а има и мнения, че приличат от някое племе човекоядци. 

Сини сенки за очи и опушен грим

Мъжете не обичат силния грим, а особено се отблъскват от синия цвят сенки за очи. За тях това си е чисто търсене на внимание и е прекалено ретро. Но пък звезди като Бионсе и Сара Джесика Паркър доста често залагат именно на този морски цвят. Опушеният грим също не е сред любимците, защото е прекалено силен, убива женствеността и придава доста строг и сериозен вид на дамата.

Тежък парфюм

Тежките парфюми отблъскват мъжете, тъй като заради силния си и натрапчив аромат им причиняват главоболие. Освен това, им напомнят за по-възрастни жени, облчени екстравагантно. Други видове аромати, които не им допадат са прекалено сладникави с плодови и цветни аромати. Не понасят миризмата на тютюн, впита в кожата. „Бабешките“ парфюми също ще ги накарат да стоят по-далеч от вас.

Ярко червило и гланц за устни

Мъжете по принцип предпочитат дамите да са без грим, а пък най-мразят ярките цветни червила. За тях са много евтини и пошли. Вместо да им влияе привличащо, то има съвсем противоположен ефект. Особено мразят, когато оставяте следи грим по дрехите им. Конкретно за червеното червило мъжете споделят, че им напомня за майките им и убива желанието за страстни изживявания. Други цветове червила в черния списък са неоновите, тези с неприятен аромат и моливите за устни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com