6 зодии с НОВИНА през декември

26214
6 зодии с НОВИНА през декември
Снимка: iStock/Guliver

Декември ще ни поднесе много интересни изненади, ще ни подари неочаквани подаръци от Съдбата и ще ни накара да се почувстваме много щастливи. Ето кои са зодиите, които ще получат интересна новина за себе си или своите близки през декември 2020 г.

Телец: През декември Телците могат да очакват много интересни събитие в личния си любовен живот. Новината за тях ще дойде още в средата на месеца, когато ще разберат, че догодина ще ги очаква сватба! А за тези, вече минали през това, предстои да научат, че ще стават родители. Има ли по-вълнуващи събития в живота на човек от тези? Телците са истински късметлии и декември за тях ще е незабравим.

Какви са в любовта зодиите Овен, Телец и Близнаци

В любовта всички сме различни, но и си приличаме по толкова много неща. Трудно ни е да се доверяваме, лесно се влюбваме и какво ли още ...

Близнаци: Близнаците имат няколко мечти, които нямат търпение да осъществят, но Съдбата все не им ги поднася. За тази Коледа обаче ще получат романтично предложение за брак, което ще изпълни сърцето им с щастие. Хубавата новина ще зарадва близки и познати и ще накара всички да се радват много за влюбената двойка.

Лъв: Лъвовете ще научат много добра новина за здравословното си състояние или здравословното състояние на някой много близък човек. По Коледа стават чудеса и трябва да отворим сърцата си за тях. Няма нищо по-важно от здравето, нека Лъвовете имат най-накрая един спокоен период и да се порадват на коледните празници, както подобава.

Дева: Девите са истински късметлии и ще го научат още този декември. Попринцип те не си падат да участват по разни игри в награди, защото не вярват, че имат толкова голям късмет. Тази Коледа обаче ще е различна. Малко преди Нова година ще разберат, че са спечелили голяма награда от игра, в която дори са забравили, че са участвали. Не е ли страхотно?

Козирог: Козирозите искат всичко тук и сега, но за някои неща трябва да се почака малко повече. Хубавото е, че тяхното време идва и новината за тях е, че ще започнат нова и вълнуваща връзка. Любовта идва точно тогава, когато съвсем си загубил вяра в нея и няма нищо по-хубаво от това. Ще срещнат новата си любов онлайн и нещата бързо ще прераснат във връзка, а скоро и в съвместно съжителство.

6 лъжи, които всеки един от нас е изричал

Има лъжи, които просто не можем да си спестим, колкото и да сме „за“ това истината винаги да е на първо място. Сигурни сме,...

Риби: Скоро Рибите ще се похвалят с голяма новина, за която все още дори не подозират. Декември ще започне съвсем спокойно и без някакви изгледи да се случи нещо непредвидимо. Обаче към средата на месеца ще научат най-голямата новина, а именно това, че през 2021 г. ще станат родители! Щастието ще е както за тях и половинката им, така и за цялото семейство. Ще бъде една незабравима и вълнуваща Коледа. Насладете ѝ се!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com