6 зодии ще са щастливи в любовта през март

18155
6  зодии ще са щастливи в любовта през март
Снимка: iStock

През първата и втората декада на март Венера е в знака Риби. През този период чувствата ще бъдат по-ценни от изгодата, практическото удобство, общите интереси и външната привлекателност на партньора.

Влюбените ще се слеят, без да делят нищо на „твое“ и „мое“ - нито пари, нито хоби, нито планове за живот, нито мисли. Ще имат всичко общо. Те ще придобият удивителна способност да се разбират помежду си без думи, да усещат къде е тяхната „половинка“ в даден момент от времето, да предвиждат неговото обаждане или пристигане.

Негативната страна на този период е, че наистина искаме да вярваме в нещо, което не съществува, да приписваме на друг човек чувства, които той не изпитва, да се влюбим в някой, когото изобщо не познаваме, предполагайки какъв е неговия характер и личност.

Най-успешните в любовта през този период ще бъдат Рибите, Девите и Скорпионите.

При влюбените Риби всичко ще зависи от тях. Те ще бъдат източник на любов, инициатори на връзки, чувства, с които ще дарят някого, ще идват от тях. Дори Рибите да не са влюбени (което е малко вероятно), те поне искат да се чувстват обичани и ще направят много за това: да се грижат за външния си вид, да се държат така, че да угодят на партньора.

Девата може да не мисли за любовта, но наблизо ще има някой, който я харесва. Техният партньор ще бъде източник на любов. Той ще внесе в подредения живот на Девите неща, които не могат да бъдат разбрани с ума и поставени на рафтовете: романтика, очарователни намеци, погледи и жестове, които говорят за любов.

Защо хората се влюбват във вас: Отговори за всяка зодия

В любовта няма такива, на които на 100% не им върви. Във всеки човек има нещо привлекателно. Астролозите споделят какво помага на всеки...

Скорпионите не трябва да планират нищо сериозно. Те могат да си позволят просто да се потопят в потопа от чувства и да не мислят за утрешния ден. Дълбоко в себе си те ще разберат, че романтиката им е игра. В нея има малко реалност и много фантазия. Това няма да им попречи да се насладят истински на случващото се.

През третото десетдневие Венера ще бъде в Овен. Това е времето за смели дела и решителни стъпки в любовта. В една връзка страстта ще бъде най-важна. Запознанствата ще станат темпераментни. Влюбените ще чакат конкретни действия от своя партньор.

Ако искате да завладеете някого - бъдете решителни и напористи, бийте се със съперници, демонстрирайте сексуален интерес, смелост и директност. Не можеш да лъжеш, да лицемерничиш, да криеш намеренията си, да гониш две птици с един камък.

Негативната точка на този период ще бъде, че влюбените няма да се слушат един друг. Всеки ще вижда само себе си и своите чувства. Може да има проблеми с натрапчиви поклонници, които не разбират думата „не“.

Най-щастливите от всички влюбени ще бъдат Овен, Везни и Стрелец.

Тези зодии не се хвърлят в страстни връзки, но са страхотни партньори

Да създадеш стабилна връзка не е лесна работа. Някои хора го осъзнават по-рано от другите и знаят, че взаимоотношенията се градят посте...

Естествено, смелите, самоуверени, решителни Овни ще инициират всичко, което се случва в личния им живот. Те няма да чакат някой да им обърне внимание, но самите те ще завладеят всеки, когото пожелаят. И за да няма проблеми във връзката, те трябва да се борят с егоизма и да бъдат чувствителни към партньора си.

Везните не обичат да поемат всичко върху себе си във връзката. Те са нежни и деликатни, имат нужда от някой, който сам ще реши всичко и ще поеме инициативата. И Везните ще го насочат деликатно в правилната посока. И сега е точно моментът, когато такъв човек със сигурност ще се появи наблизо. Вярно е, че освен този човек наблизо ще има и много досадни поклонници и това ще е проблем за Везните.

Стрелците да чакат роман за забавление. Сега едва ли могат да разчитат на нещо сериозно. Но това е чудесно време за романтични приключения, любовни авантюри, вълнуващи срещи без обвързване и горещ флирт.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...