7 деликатни женски въпроса, които те е срам да зададеш

8566
7 деликатни женски въпроса, които те е срам да зададеш
Снимка: iStock/Guliver

Днес ще ви дадем отговорите на някои от най-често задаваните въпроси, свързани с женското тяло, които обаче често остават без отговор, защото се срамуваме да ги зададем. Ако се притеснявате, че нещо с вашето тяло не е наред, непременно се прегледайте при лекар! Всяко тяло е различно и има нужда да се види от специалист, ако имате нетипични за вас симптоми.

1. Нормално ли е да имам течение?

3 части на тялото, които е добре да не докосваме често

Кoи чacти oт тялoтo cпoрeд лeкaритe e пo-дoбрe дa нe дoкocвaтe излишнo, зa дa избeгнeтe инфeкциoзни зaбoлявaния? Пъпът Зaщo e oпacнo ...

Всяка жена е стигала до момента, в който се чуди дали е време да иде на лекар или всичко ѝ е наред. Трябва да знаете, че влагалищния секрет около дните на овулация се увеличава значително. Ако той е без цвят, сърбеж и мирис – вероятно всичко е наред. В противен случай – идете на лекар.

2. Притеснително ли е, че не достигам до оргазъм всеки път?

Не! Изобщо не бива да се тревожите за това. Сексът е удоволствие от първия до последния миг, а оргазмът е само черешката на тортата, което на значи, че всичко останало не е било прекрасно. При жените тази задача е доста по-трудна и е окей, ако от време-на време пропускате тази част.

3. Едната ми гърда е по-малка от другата, трябва ли да се притеснявам?

Няма човек на Земята, който да е идеално симетричен. Различният размер на гърдите най-често се появява през пубертета, докато още се развиват и с годините разликата почти изчезва. Ако все пак смятате, че нещо не е наред, консултирайте се с лекар.

Неизвестните факти за женското тяло

За разликите между телата на жените и телата на мъжете можем да говорим до утре. И все пак трябва да знаем някои неща за женското тяло,...

4. Нормално ли е сънувам еротични сънища с хора, към които нямам влечение?

Сънищата са неразгадана част от нас, за която никой учен все още не може да даде конкретни факти, валидни за всеки човешки организъм. Сънуваме всякакви небивалици и не трябва да им обръщаме специално внимание. Еротичните сънища не трябва задължително да се отражение на нашите желания, а често са просто смесица от впечатления, мисли и стари спомени.

5. И други жени ли изпитват страх от това да бъдат бременни?

Бременността е процес, с който се сблъскваме 1-2 пъти в живота си – непознат, интересен и много вълнуващ. Нормално е да изпитваме страх от нея, раждането и всичко, което ни очаква след това. Уверяваме ви обаче, че след като усетите първите ритничета на вашето малко бебе, ще забравите за страховете си. Все пак това е природа!

6. Нормално ли е често да мисля за пластични операции?

Най-прекрасните черти в характера на всяка зодия

Обикновено като говорим за характера на представителите на различните зодии се фокусираме върху негативните неща. За тази статия р...

Светът, в който живеем днес изкриви представата ни за това как трябва да изглежда една жена. Прекалено изкуствените и перфектни модели за подражание карат обикновените жени да се чувстват зле. Ако имате малки гърди, тънки устни или нос, който не харесвате, не се фокусирайте върху тези ваши черти. Сигурни сме, че имате още 20, които са по-красиви от тези на всички останали. Нормално е да мислите за пластични интервенции, но вероятно изобщо нямате нужда от тях и е хубаво сами да достигнете до това заключение, преди да решите да предприемете нещо.

7. Всяка жена ли чете съобщенията на партньора си?

И да, и не. Това е по-скоро етап от една връзка, в която партньорите може би още не са сигурни един в друг. След време любовта и доверието нарастват и жените, както и мъжете, спират да изпитват нуждата от това постоянно да следят партньора си. Когато се отървете от този лош навик, ще се почувствате пречистени и доволни от себе си. Всеки път не откривате нищо, нали? Остава ви само горчивият вкус от това, което сте направили. Не си струва!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно