7 изпитани метода да спечелите сърцето на зодия Скорпион

11236
7 изпитани метода да спечелите сърцето на зодия Скорпион
Снимка: https://www.pexels.com

Скорпионите са много загадъчен и потаен знак особено когато стане въпрос за любовта. Те имат стабилна ценностна система и очакват същото от половинката си. Има някои много важни неща, с които трябва да се съобразите, ако искате да сте във връзка със Скорпион и да живеете щастливо и хармонично:

Не лъжете

Представителите на този зодиакален знак са искрени, честни и лоялни. Те мразят лъжите и не биха простили подобен нож в гърба. Ако искате да им се харесате, по-добре заложете на искрените си чувства и характер, те така или иначе веднага ще индикират лъжата.

Не ги командвайте

Скорпионите не могат да бъдат манипулирани, нито командвани. Трябва да се примирите, че ако искате да има доминантен във връзката, то това ще е Скорпионът и никой друг. Разбира се, това не означава, че той постоянно ще ви мачка и пренебрегва, но често ще ви се налага да правите компромиси и да се съгласявате с желанията му.

Говорете за страстите си

Скорпионите и тяхната най-голяма СЛАБОСТ

Скорпионите са фиксиран, воден знак, така че те се отличават, когато става въпрос за създаване на дълбока интимност с другите и познани...

Представителите на тази зодия са изключително страстни, обичат силно и интимността е на почит. Те говорят разпалено за всичко, което ги вълнува и ще се впечатлят наистина, ако и вие споделяте същите чувства за вашите интереси. Разкажете им за хобитата и страстите си, те ще се възхитят и ще слушат с интерес.

Не приемайте, че сте двойка твърде рано

Скорпионите не обичат да бъдат контролирани, както споменахме. Те не обичат веднага да си слагат етикет „обвързан“ и може дори да минат месеци преди да започнат да гледат със същата сериозност на отношенията ви като вас. Говорете открито с тях, ако имате някакви притеснения.

Не бъдете безгръбначни

Скорпионите обичат да контролират, но и не искат да се съгласявате постоянно с тях – отстоявайте позицията си, това ще им покаже, че сте уверени и имате самоуважение. Тези качества се харесват особено на мъжките представители, все пак никой не харесва безгръбначните амеби.

Скорпионите и тяхната СИЛА

Скорпионите са един от водните знаци, така че въпреки жарката си външност те всъщност са силно чувствителни и емоционални хора. Тяхната...

Харесват засуканите срещи

Скорпионите не харесват клишираните места за среща – кафенета, ресторанти, паркове. Те обичат нестандартното, биха предпочели дори поход в планината или разходка до друг град, отколкото да стоят в претъпкано с хора пространство. Предпочитат местата, които завладяват ума им, отключват въображението им, както и тялото.

Покажете им подкрепата си

Скорпионите имат нуждата да усещат подкрепата на близките си, най-вече на любимия човек. Те се притесняват, че не са достатъчно подкрепяни и разбирани, затова е добре да им го показвате по-често. Дайте им да разберат, че сте зад гърба им, каквото и да става. 

Можете също така да се запознаете с най-важните качества на Скорпионите, родени на 5 ноември.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...