7 лесни трика за сваляне на килограми БЕЗ спорт

6011
7 лесни трика за сваляне на килограми БЕЗ спорт
Снимка: Thinkstock/Guliver

Диетите не са за всеки, трудни са, понякога дори нездравословни и ни карат да се чувстваме зле и непрекъснато да ни се яде още повече от това, което ни е забранено. Има обаче трикове, които можете да правите всеки ден, така че да намалите неусетно теглото си и да се поместите в определен режим, който работи добре за тялото ви.

1. Вземете си по-малки чинии – когато пред себе си имаме голяма чиния, ние се опитваме да я запълни с храна и не осъзнаваме колко много сме си похапнали накрая. Когато обаче вечеряме в по-малки чинии, храната, която слагаме в тях е много по-малко и така неусетно намаляме по 100-тина калории от всяко едно хранене.

Колко килограма трябва да тежите според ръста си?

Първо ще започнем с това, че тялото на всеки е много индивидуално и няма точна формула, по която можем да пресметнем колко трябва да те...

2. Пийте вода преди хранене – една чаша вода преди хранене може да направи чудеса. Тя ще запълни някаква част от стомаха ви и храната, която ще приемете след това, ще е доста по-малко като количество, ако хапвате на напълно празен стомах.

3. Не вечеряйте след 18:00 ч. – по този начин ще си оставите един голям прозорец от време до сутринта, в която няма да сте яли и организмът ви ще се чувства много по-добре, ще започне да гори мазнини, за да си набави нужните калории. Освен това сънят ви ще се подобри значително, защото докато си легнете, стомахът ви вече ще е преработил вечерята.

4. Яжте плодовете преди основното хранене – повечето от нас сме свикнали да ядем плодовете за десерт след вечерята. Но правилният начин, по който се ядат, е преди хранене. Винаги запомнете този трик!

5. Винаги закусвайте – някои хора си мислят, че когато пропускат закуска, си спестяват определен брой калории. Но това изобщо не е вярно. По-късно през деня те несъзнателно си ги наваксват с по-големи порции или междинни хранения. Освен това закуската сутрин задейства метаболизма ви и ви прави услуга, така че да горите калории по-лесно, вместо да гладувате излишно.

Вижте колко е напълняла Ева Лонгория

През последните години Ева Лонгория е много щастлива и това се дължи основно на съпруга й Хосе Бастон. Звездата от "Отчаяни съпруги" се...

6. Сменете пърженето с печенето – калориите, които човек приема от един пържен продукт и олиото, което се съдържа в него, може да са два пъти повече от случаите, в които дадена храна е печена. Затова забравете за пърженето и опитайте колко вкусно става всичко на фурна. Почти няма да усетите разлика, освен в сантиметрите, които ще свалите след 1-2 месеца.

7. Включете междинни хранения – непременно хапвайте по-често и по малко, за да може организмът ви да се чувства добре, да преработва добре храната и да горите калории, докато похапвате. За междинни хранения можете спокойно да включите – ядки, плодове, протеинови барчета, кисело мляко и др.

 

 

6 неща за отслабването, които никой не ти е казал

Спазването на диети е сложна задача. Нужни са голяма воля и желание за постигане на резултати. За жалост често точно волята ни липсва. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com