7 начина да привлечете нова любов в живота си

13291
7 начина да привлечете нова любов в живота си

Понякога си мислим, че любовта ни е забравила и все ни подминава, докато един ден не се окаже, че ние не правим достатъчно, за да я привлечем в живота си. Има действия, с които отблъскваме хората около нас, но не го осъзнаваме и такива, с които ги привличаме като магнит. Ето 7 простички съвета, с които да привлечете любовта в живота си.

1. Спрете да се оплаквате – не бъдете от тези хора, които все мърморят, че за тях няма любов, че нямат късмет, че нищо хубаво не им се случва в живота и какво ли още не. Никой няма да се влюби в човек, който непрекъснато звучи недоволен. Гледайте по-позитивно на нещата и само позитивната енергия е привлекателна за околните.

Сродната душа на всяка от 12-те зодии

Всяка зодия има нужда от точно определен тип човек, който да ги допълва и да им дава това, от което имат нужда. Различните зодии често ...

2. Изтрийте приложенията за запознанства – всеки човек, който търси любовта, може би прибягва до приложения за запознанства, които обаче далеч не са добра идея, особено когато търсите сериозна връзка. Истински силните връзки се създават, когато двама души се опознават на живо. Освен това голям процент от регистриралите се в такива приложения търсят само секс и нищо повече.

3. Обърнете внимание на външния си вид – понякога липсата на партньор за по-дълго време ни кара да неглижираме сериозно външния си вид. Обличаме спортни дрехи навсякъде, не правим усилия за това как изглеждаме и с това си даваме вид, че сме непукисти, не търсим нищо, не искаме нова връзка и „така ни е добре“. Това се забелязва от противоположния пол, хубаво е, когато търсите нова връзка да изглеждате добре, така че да излъчвате увереност, която всъщност привлича отсрещния човек – не толкова дрехите ви, колкото вибрациите, които изпращате и начинът, по който се движите, говорите и излъчвате увереност.

4. Започнете нещо ново – нов спорт, ново хоби, нова работа и всичко ново, което може да ви постави в нови среди, сред нови хора и да ви даде възможност да се запознаете с правилния човек. Ако не спирате да ходите на едни и същи места и да срещате едни и същи хора, трудно ще усетите тръпка, а още по-трудно ще срещнете някой нов човек в живота си.

5. Забравете миналото – не оставяйте в миналото си, където имате неуспешни връзки или болезнени спомени. Не се опитвайте да върнете това, което е било и оставете хората, които са избрали да бъдат минало за вас, да си останат именно там. Отворете сърцето си за нещо ново и изтрийте всяко съмнение, което сте оставили зад гърба си.

3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2020 г.

Годината все още не е приключила и някои зодии ги очаква незабравимо предложение за брак, за което отдавна мечтаят. Любовта е по-силна ...

6. Поработете върху недостатъците си – попитайте най-близките си приятели, които ще ви кажат истината и ще ви помогнат, за вашите недостатъци и какво биха ви посъветвали да правите или да не правите в любовта. Понякога имаме малки грешки, които ни пречат по пътя към това да намерим правилния човек, но изобщо не ги осъзнаваме. Поработете върху нещата, които трябва да изгладите и това ще ви подейства ободряващо и ще ви даде увереност, че всичко при вас е повече от наред.

7. Не се фокусирайте само върху това да откриете любовта – работете, излизайте, забавлявайте се, но не се фокусирайте прекалено много върху „задачата си“ да започнете нова връзка. Това вкопчване може да ви изиграе лоша шега. Но ако живеете живота си на пълни обороти, развивате себе си и се забавлявате, тя ще дойде сама и по най-естественият начин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com