7 неща, които мъжът прави в леглото, ако наистина ви обича

26661
7 неща, които мъжът прави в леглото, ако наистина ви обича
Снимка: iStock/Guliver

Има обикновен секс без някаква емоционална връзка, а има и любов без интимност. За съжаление обаче, не всяка жена разбира на време, че отношенията с половинката и не са въобще добри. Имаме в предвид емоционалната близост, която липсва при повечето двойки. Това означава да сте заедно под един покрив и въпреки че той лежи /или седи/ до вас, някак си не е тук, имате усещането, че го няма. Лошото, че във всичко това няма и капка признаци, че той ви обича. Жените се вдъхновяваме от това - да бъдем обичани!

Това са истинските 7 неща, които той ще направи в леглото, ако наистина ви обича!

Гледа ви в очите

Ако той не ви гледа в очите по време на секс, вероятно си мисли за продавачката от магазина, съседката от долния етаж или пък Анджелина Джоли? Това никак не е приятно. Поддържането на зрителен контакт по време на половия акт, говори много. Някой не правят това, просто защото са срамежливи или пък бързат, ако са притиснати от други обстоятелства.

Той казва името ви

Това също е ясен знак, че той ви обича и мисли за вас. Но още по-приятно и силно е, когато ви говори с нейни и мили обръщения към вас /миличка, захарче, котенце и други/. Той не спира да ви прави комплименти - ти се секси, изглеждаш прекрасно, страстна, любима...

Той те целува страстно

Има мъже, които са забравили тотално за целувките. Правят това от време на време, а понякога се налага дори да ги подсещате. Не сте се виждали цял ден например....и вечер, когато ви зърне той...пак не ви целува. Това е красноречиво, че едва ли има чувства към вас! Но ако вашия любим непрекъснати ви целува, независимо дали е сутрин, вечер или преди секс, значи сте голяма късметлийка.

Той ви пита непрекъснато, харесвате ли това, което правите

За един мъж, който наистина обича истински своята половинка, е от голямо значение, как се чувства тя. Той иска да бъде сигурен, че на вас ви е приятно и се забавлявате. Особено любопитен е след самият полов акт, пита ви как е било, още ли ви е настръхнала кожата и други такива. Винаги се старае, да бъде много внимателен с вас и да не ви отегчи или да се почувствате изведнъж неловко.

Той не бърза

За любящия мъж, сексът не е само средство, да удовлетвори желанията и нагона си. За него е важен целия процес и никога не обича всичко да приключва бързо. Той мечтае винаги за една спокойна и романтична обстановка, в която да се любувате един на друг и да правите любов в продължение на часове. Все пак в края на краищата повечето жени харесват по-бавния секс, защото не винаги могат да преминат от ежедневните си дела и задачи към вечерния страстен секс.

След интимност, той предпочита да се излежава до вас

Това също е от голямо значение! Когато той ви прегръща и говори с вас, след като "одисеята" под завивките приключи, това е страхотно! Което означава, че не може да ви се насити, вашите емоции и вашите чувства са много важни за него, самата вие сте безценна за неговото пълноценно съществуване. Така ще бъдете напълно сигурна, че връзката ви за него е важна не само от чисто физическа гледна точка и вие не сте неговата поредна бройка в леглото.

В леглото той ви казва, че ви обича

За съжаление много мъже споделят две понятия - любов и секс. Незнайно по каква причина. Но, ако по време и след секс той ви казва, че ви обича - това е идеалната комбинация. Той ви иска, вие означавате много за него, обича ви и връзката между вас е много силна и непоклатима, ако и вие го обичате. Дори крайно неприятни скандали от всякакво естество, не биха ви разделили!

Мили дами, сега вече със сигурност знаете, че вашият любим ви обича истински!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Различни хранителни вещества ли имат яйцата с бяла и кафява черупка

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него

Прогонете и блокирайте вашите „приятели“, ако постоянно правят тези 8 неща

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Хората с тази кръвна група са най-красиви
Хората с тази кръвна група са най-красиви

Кръвната група предопределя не само предразположеността към определени заболявания, но и физическата привлекателност. Това показва проучване,...